Cumartesi Güncel Sanat

Güncel Sanat

22.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Güncel Sanat

MUTLAKA GÖRÜN

Haberin Devamı

102 eserle post-empresyonizm

Avrupa müzelerinde geziyormuş hissi veren bir sergi, Tophane’de izleyiciyi bekliyor. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ve Arkas Holding işbirliğiyle düzenlenen “Arkas Koleksiyonu’nda Post- Empresyonizm” sergisi, MSGSÜ Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi’nde yer alıyor. Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden 48 sanatçı ve 102 eserin bir araya geldiği sergi, 6 Kasım 2018’e kadar ziyaret edilebilir.

Güncel Sanat

Edmond Cross’un sergideki eseri.

BİTMEDEN YETİŞİN

Merkezde doğa

İzmir merkezli kâr amacı gütmeyen güncel sanat platformu Monitor’de Ali Kazma ve Slovenyalı sanatçı ikilisi Platearesidue’nun eserleri yer alıyor. Eski Austro-Turk Tütün Deposu’ndaki “Bağışla beni, daha yüksek sesle konuşamam” adlı sergi, doğaya odaklanıyor. Sergi 30 Eylül’e dek görülebilecek.

Haberin Devamı

Güncel Sanat

TAZE AÇILIYOR

“Üvercinka”nın izinde

Borusan Contemporary’de edebiyat ve güncel sanatın kesişimleri sergileniyor. Küratörlüğünü Dr. Necmi Sönmez’in üstlendiği sergi, ünlü şair Cemal Süreya’ya selam gönderiyor. Serginin ana başlığı da şairin toplu yapıtlarını içeren “Üvercinka”dan ödünç alınmış. Sergi, 17 Şubat 2019 Pazar akşamına kadar yalnızca hafta sonları izlenebilecek.

Güncel Sanat