Cumartesi hediyelik

hediyelik

27.12.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

hediyelik

hediyelik



Özlem'e sepet sepet hediye
Şimdiye kadar hiçbir özel günümü unutmayan Özlem'e bu yılbaşında o kadar çok şey almak istiyorum ki. En iyisi Pabetland'e gidip bütçeme göre bir yılbaşı sepeti hazırlamak. 50 milyon ile 350 milyon lira arasında bir sepet yaptırabilirim. İçine şampanya, kadeh, çikolata, mum, havlu-sabun takımı, ayıcık gibi birçok hediye koyabilirim.

Özel tasarım takılar
Zeynep'e Nilüfer Tarzi Kuran'ın Uzakdoğu, Hindistan, Güney Amerika ve Afrika gibi yerlerden gelen taşlarla hazırladığı takılardan alacağım. Bir kolye için saatlerce dolaşabilen Zeynep bu küpelere ve kolyeye bayılacak. Fiyatları 50 ile 600 dolar arasında.

Hediyelik Eşya Fuarı beni kurtaracak
Tansa Mermerci'nin sınırlı sayıda ürettiği el yapımı nazar boncukları, kolyeler, bilezikler, küpeler, çantalar, anahtarlıklar ve atkılar 31 Aralık'a kadar CNR Hediyelik Eşya Fuarı'nda satılacak. Tüm sevdiklerime birer parça alabilir, yılbaşı alışverişimin büyük bölümünü hemen halledebilirim.

Yengem Elif'e takıştıracağım
Yeni evlenen dayımın, çiçeği burnunda karısı Elif'e henüz doğru dürüst bir hediye veremedim. Evlenirken bir şeyler de takıp takıştırmadım. Yılbaşı bahanem olacak ve Biella'ya gidip oradaki takı ve aksesuvarlardan birini onun için seçeceğim. Çok çeşit var, fiyatları 20 milyon liradan başlıyor.

Annem partinin en güzel kızı olacak
Yılbaşında arkadaşlarıyla eğlenmeye gidecek olan annem hazırlanmaya başladı bile. Partinin en güzel kızı olmayı çok özlemiş anlaşılan. Ben de ona o gece için Estee Lauder'den güzelliğine güzellik katacak makyaj ürünleri hediye edeceğim. Bana ortalama 100 milyona patlayacak.

Sevgilimle ilk yılbaşım
Sevgilimle baş başa kutlayacağımız ilk yılbaşında ona çok iyi bir hediye vermek istiyorum. Vakko'ya gidip gömlek, parfüm ne varsa alıp bir sepete atacağım. Parfüm 65 milyon, gömlek 169 milyon, kravat 79 milyon lira.

Murat tavla egzersizi yapacak
Sevgilisiyle yaptığı tavla seanslarının hiçbirinden galip ayrılamayan Murat'a alacağım tavla, hem esprili bir hediye olacak hem de onun egzersiz yapmasını sağlayacak. Ayrıca o kadar şık ki, misafirlerini artık tavlayla ağırlar. Fiyatı da 725 milyon lira.

Küçük kardeşim gülecek
Bir Erdil Yaşaroğlu hayranı olan kardeşim Mert, Yaşaroğlu'nun "Komikaze 2"sini isteyip duruyordu. Yılbaşı hediyesi bahanesiyle onu sevindireceğim. Hem de sadece 4 milyon lira...

Sevinç'in doğum günü
Kutlamaları, özellikle doğum günlerini çok seven Sevinç'in de doğum günü geldi çattı. Onun için Motta'ya özel bir pasta hazırlatmayı düşünüyorum. Lezzetli ve güzel bir pastanın başında poz vermekten çok hoşlanacak.

Parti peruklarımız
Yılbaşı gecesi partisine arkadaşlarla beraber çok renkli bir şekilde katılacağız. Kuaför Cengiz Karakuş'un tasarımını yaptığı taraftar peruklarını Kazancı Yokuşu'ndaki dükkanından alacağız. Dört çeşidi var: Milli takım, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray. Fiyatları 25 milyon lira.

Çiçeği burnunda asistan Tuğba'ya ajanda
Yeni yılla beraber ajandalar da yenileniyor. Yeni işe giren ve şefinin her dediğini not etmekten canı çıkan Tuğba'ya bu yılbaşı için en güzel hediye ajanda olacaktır. Hele bir de Louis Vuitton olursa daha çok beğenecektir. Fiyatı 285 euro.

Abimin arşivine
CD her zaman kabul görür bir hediyedir. Abime alacağım 25 milyon liralık CD'ler de onun arşivi için yararlı olacak. Frank Sinatra'dan "Aşk Şarkıları", Britney Spears'ın "In The Zone" albümü ve "Karşı Pencere" filminin müzikleri benim seçimlerim.

Yeni doğum yapan Pınar'a
Yeni doğum yapan Pınar'a yılbaşı hediyesi olarak Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri'nden bir program vereceğim. Nurtopu Anne Bebek Sağlık Programı'nda uzman hemşireler eve geliyor ve yeni anneleri her şey hakkında eğitiyor. Paketin fiyatı 75 milyon lira.

Yeni yıla işte girecek olan babama
Sürekli iş seyahatine çıkan babam ne yazık ki yeni yılda da yolda olacak. Yeni yıla girerken hem bizi hatırlaması hem de eğlenebilmesi için ona Matraş'tan güzel bir çanta alacağım. Kadehleri ve içkisiyle beraber... Fiyatı da 250 milyon lira.

Meltem ve Okan'ın evlerine gümüşler
Meltem ve Okan evlerini süslemeye bayılıyorlar. Özellikle de gümüşle araları çok iyi. B Point'teki orijinal tasarımlı vazolar, küçük şişeler ve aksesuvarlar tam onlara göre. Özellikle yılbaşında onlara hediye edeceğim 200 dolarlık kül tablalarını çok sevecekler.

Kerem şarap tadımına taktı
Son günlerde kafayı şarap tadımına takan, kurstan kursa koşan Kerem'e yeni yılda Garden Life'tan güzel bir şarap kutusu alacağım. En nadide şaraplarını artık bu 108 dolarlık kutuda saklar.

Şermin'in partisine hava katacak mumlar
Yılbaşı gecesi vereceği parti için evini şimdiden hazırlamaya başlayan ve tabiri caizse kafayı yiyen Şermin'e partisine renk katacak bir hediye götürüyorum. Esse'de satılan parfümlü A La Ligne mumlar tüm evin atmosferini değiştirecek. Bu mumların fiyatları 10 ila 70 milyon lira.

Yazarlar