Cumartesi İster pişmiş ister çiğ, Balıkev’de hepsi

İster pişmiş ister çiğ, Balıkev’de hepsi

15.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

İstinye Park AVM’de 2007 yılında açılan Balıkev, yılın her günü en taze deniz mahsullerini ister pişmiş, ister çiğ halde bulabileceğiniz, 220 kişilik oturma kapasitesi ve bahçesi olan bir mekan.

İster pişmiş  ister çiğ, Balıkev’de hepsi

İstinye Park AVM’de 2007 yılında açılan Balıkev, yılın her günü en taze deniz mahsullerini ister pişmiş, ister çiğ halde bulabileceğiniz, 220 kişilik oturma kapasitesi ve bahçesi olan bir mekan. Onlarca çeşidin olduğu balık tezgahının yanı sıra gemi maketleri, eski İstanbul resimleri ve hızlı servis eden, güler yüzlü personeliyle de balıkseverlerin sevdiği bir buluşma noktası olma özelliği taşıyor.

Balıkev’de hamsi, istavrit, levrek, çipura gibi klasik balık yemekleri haricinde Norveç somonundan yapılan somon döner ve balık iskender de tadabileceğiniz farklı tatlardan bazıları. Tabii balığın en sevilen eşlikçisi en taze sebzelerden hazırlanan salataları da unutmamak gerek.

Hızlı ve ekonomik sunumuyla Balıkev’in, Boğaz’daki pahalı restoranlara bir alternatif olarak, alışılmış Türk balık kültürüne yeni bir bakış açısı kazandırdığını söylüyor firma yetkilileri.

Balıkev uyguladığı fiyat politikası ve menü seçenekleriyle toplumun her kesiminden ve her yaştan geniş bir müşteri kitlesine sahip. Çocuklarına balık sevdirmeye çalışan anne-babaların da tercih ettiği yerlerden olan mekanın işletmecileri “sağlıklı beslenen bir gençliğin oluşmasına katkı sağlama” gibi bir misyonları olduğunu da belirtiyor.