Cumartesi Kullervo’nun Hikayesi

Kullervo’nun Hikayesi

11.11.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Tolkien’in ilk olarak 1914 yılında basılan “Kullervo’nun Hikayesi”, bir Tolkien uzmanı olan Verlyn Flieger tarafından yeniden düzenlenmiş haliyle tekrar basıldı.

Kullervo’nun Hikayesi

KULLERVO’NUN HİKAYESİ

Haberin Devamı

J.R.R. Tolkien Çev: Çiğdem Erkal / İthaki Yayınları / 15 TL

Tolkien’in ilk olarak 1914 yılında basılan “Kullervo’nun Hikayesi”, bir Tolkien uzmanı olan Verlyn Flieger tarafından yeniden düzenlenmiş haliyle tekrar basıldı. Tolkien’in tamamlamaya ömrünün vefa etmediği kitabı, onun yarattığı evreni yakından tanıyan ya da tanımayan okurlar için bir armağan niteliğinde.

“GECENİN GECESİ”

Hasan Ali Toptaş Everest Yayınları / 15 TL

Hasan Ali Toptaş’ın yıllar içinde yazdığı öykülerini bir araya getirdiği “Gecenin Gecesi”, yazarın bilindik temalarında ilerleyen masalsı metinlerinden mürekkep. Toptaş’ın öykülerine yönetmen Ümit Ünal da çizdiği desenlerle katkı sağlıyor.

İSTANBUL BİSİKLET REHBERİ

Aydan Çelik Hil Yayınları / 47 TL

Haberin Devamı

Şehre dair tarihi anekdotları ve mitleri barındıran “İstanbul Bisiklet Rehberi” ışığında İstanbul’un pastoral köşelerini içeren 41 güzergahta 2000 km’nin üzerinde bir mesafe kat edebilirsiniz.

BİSİKLET USTASI

Özge Bahar Sunar Redhouse Kidz Yayınları / 18 TL

Uzak bir diyarda, bir çocuğun hayaliyle başlayan hikayede hayaller hayalleri besliyor ve çocuklar çabalayarak hayallerine kavuşuyor. Özge Bahar Sunar’ın bir solukta okunan masalsı öyküsüne, Polonyalı çizer Aleksandra Fabia-Tugal’ın desenleri eşlik ediyor.