Cumartesi Mücevherler tırnaklarda

Mücevherler tırnaklarda

30.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Swarovski taşlarla süslü tırnaklar geçtiğimiz günlerde Süreyya Yalçın’la gündeme geldi. Taşlar, ışıltılar, desenler... Bu yazın nail art trendlerine yakından bakalım

Mücevherler tırnaklarda

Geçtiğimiz günlerde Süreyya Yalçın’ın Bodrum’da çekilen fotoğraflarında dikkatleri ilk anda üzerine toplayan bir nokta vardı: Taşlarla süslü tırnakları... Farklı tarzıyla dikkat çeken Yalçın’ın Swarovski taşlarla süslü manikürü ülkemizde bir akıma dönüşür mü bilinmez, ama dünyada bir süredir devam eden bir trend. Yalçın gibi bu trendi takip edenlerin manikürleri genel olarak abartılı bulunsa da, pırıltıyı ve taşları sevenler özellikle tercih ediyor diyebiliriz. Değerli taşlarla süslemeyi sevenler olduğu gibi 24 ayar altın kullanarak manikürünü yaptıranlar da var dünyada. Özetle, bu görünümle mücevherinizi tırnaklarınızda taşıyor oluyorsunuz. Genel olarak en çok tercih edilenler beyaz renkli taşlar. Yine de siyah, kırmızı gibi farklı renkte olanları seçerek de bakışları ellerinize çevirmek mümkün. Swarovski olmasına da gerek yok, paket halindeki tırnak kit’lerinde tırnağınıza yapıştırabildiğiniz rengarenk taşlar, yapışkanıyla birlikte satılıyor. Emsal Doğan Güzellik ve Tırnak Merkezi sahibi Emsal Doğan da bu senenin trendinin geçen senenin oval ve orta uzunluktaki modellerinden ziyade daha keskin, küt ve hareketli modeller olduğunu söylüyor. “Nail art’ın yanı sıra taş, takı, piercing gibi etkenlerden faydalanabilen bu trendin dünyada öncüsü Rihanna oldu diyebiliriz. Çok ilgi gören ve bizim salonumuzda da talep edilen stilin ülkemizdeki öncüsü ise Süreyya Yalçın.”

Haberin Devamı

Mücevherler tırnaklarda

Simler, çiçekler...

- Simler, parıltılar, ışıltılar... Bu yaz tırnaklarda hem mat renklerle beraber hem de kendi başlarına simleri bol bol görüyor olacağız.

- Bu sezon kıyafetlerimizi saran çiçekler, ve dallar, tırnaklarda da kendini gösteriyor. Floral desenlerin süslediği tırnaklar yaz stili ve enerjisine de çok uygun.

- Mavi ve beyaz tonlardaki ojelerin üzerini deniz kabuğu desenleriyle süsleyerek yazın ruhunu yakalamak zor değil.

- Geometrik detaylar, harfler, yarım ay şeklindeki manikürler... İddialı ya da sade olması tamamen size kalmış. Her kıyafetle kolayca uyumlu hale getirilebilmesiyle de kurtarıcı görünümlerin başında geliyor.

Mücevherler tırnaklarda