Cumartesi Ne var, ne yok?

Ne var, ne yok?

24.08.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ne var, ne yok?

Ne var, ne yok


Asmalımescit’in tanınmış mekanlarından biri olan Galatea sıcakları görünce dışarı açıldı. Restoran / kafenin bulunduğu Sofyalı ve Şeyhbender sokaklarına atılan masalar konuklara püfür püfür bir yemek fırsatı sağlıyor. Sokakta yemek keyfi ekim sonuna dek sürecek.
Tel: (0212) 292 54 30

Aynı hikaye... Kadın saçını boyatır, akşam da kocası / sevgilisiyle buluştuğunda karşısına geçip "Bende bir değişiklik görüyor musun?" diye sorar, erkek de fark edemez ve gelişen olaylar... Ama Swiss O-Par’ın kaş ve kirpik boyasını fark etmemek zor. Boya yaklaşık üç-beş dakika içinde uygulanabiliyor ve su falan dinlemeden en az üç hafta kalıcı bir renk sağlıyor, üstelik cildi boyamadan. İki yıllık bir çalışmanın sonucunda üretilen boyanın formülü çok gizli. Şimdilik sadece siyah renk var ama tüketici ilgisine göre diğer renkler de her an piyasaya sürülebilir. Swiss O-Par’ın bir kutusu 24 milyon 500 bin liradan satılıyor ve bir kutu en az 10 defa kullanılabiliyor. Swiss O-Par eczane, kuaför, parfümeri ve zincir mağazalarda bulunabiliyor.

7-8 Eylül’de düzenlenecek Pritt & Tesyev Futbol Turnuvası geleceğin futbol yıldızları için bir kendini gösterme fırsatı olabilir! 11-15 yaş grubunun katılacağı ve 16 takımın boy göstereceği turnuvaya ünlü futbolcular ve sanatçılar katılacak, böylece etkinlik bir festival havasına kavuşacak. Kendini göstermek isteyenlerin biraz acele etmesi gerek çünkü kimin alınacağı başvuru sırasına göre belirlenecek.
Tel: (0212) 232 49 02 / 03

Liza Özgül’ün mücevher tutkusu bir müşteri olarak başladı. Ardından bir ortak edindi ve açtığı mağazada seçtiği mücevherleri satmaya başladı. Takı tasarımı işine de giren Özgül yaklaşık bir ay önce de kendi mücevher dükkanını açtı. Liza Özgül Takı Tasarım adını verdiği mağazasında yer alan mücevherleri Kapalıçarşı’daki atölyesinde üretiyor. Özgül "Burada hayal ettiğiniz her türlü mücevheri bulmak mümkün. Müşterilerim akıllarından geçirdikleri mücevheri söylesinler, ben onu yaratayım."
Tel: (0212) 296 84 04

On yıldır gazete ve televizyonlarda polis muhabirliği yapan Önder Şuşoğlu, dehşet-nefret-hayret içinde okuduğunuz ya da izlediğiniz haberlerin hazırlanış aşamasında yaşananları yazdı. Parantez Yayıncılık’tan çıkan "Çekme Ulan Şerefsizöde habercilerin yaşadığı keskin rekabeti, yaşadıkları zorlukları ve muhabir ile haber konusu kişiler arasındaki ilişkileri bulmak mümkün.

Kadınlar yeni sezonda Escada kıyafetlerini gün boyu üzerlerinden çıkarmayacak. Bu hem gündüz alışveriş yaparken hem de gece bir davete gittiğinde aynı elbiseyi giyecek demek değil elbette. Ne demek? Şöyle ki, Escada hem spor kıyafetlerle günlük yaşamı kolaylaştırıyor
hem de seksi çizgiler taşıyan elbiselerle kadınların çekiciliğinin gece boyunca devamını sağlıyor.