Cumartesi Ne var, ne yok?

Ne var, ne yok?

19.05.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ne var, ne yok?

Ne var, ne yok

Ne var, ne yok?

Seramiğe bırakılan "kişisel izler"
Beşiktaş MSÜ Resim ve Heykel Müzesi’nde, 9 seramik sanatçısının katılımıyla bir sergi hazırlandı. Füsun Salor, Berna Bermek, Ayfer Kalsın, Ayla Tuncer, Murat Küçükkayalı, Krissimir Djidrov, Elzbieta Grosseova, Ziyatin Nuriev ve Patrick Parcell’in katıldığı "Kişisel İzler-4" sergisi, 4 Haziran’a kadar sürecek. Ayfer Karamani’nin "Seramik’te 44 Yıl" adlı seramik sergisi ise 16 Haziran’a kadar Beyoğlu Aksanat’ta.

Küçüklere köpüklü mayo
Akmerkez Joker Mağazası, henüz yüzme bilmeyen 2-8 yaş arasındaki çocuklar için yepyeni bir ürün sunuyor: Archimede güvenli yüzme mayoları. Bu özel ürünün çevresindeki batmaz köpükler, çocukların kol ve bacaklarını uyumlu bir şekilde kullanabilmelerini sağlıyor. Tel: (0212) 282 10 77

Adidas da artık "Advantage"lı
Advantage Card’ın üye kuruluşları arasına Adidas da katıldı. Advantage Card sahipleri; Kobe Bryant, Anna Kournikova, David Beckham ve Alessandro Del Piero gibi ünlü sporcuların markası olan Adidas ürünlerine, artık vade farksız ve 3 taksitle sahip olabilecek. Ayrıca yapılan alışverişlerde nakit ödemede yüzde 7, tek ödemede ise yüzde 5 ödül kazanılabiliyor.

Eczacılara nostaljik sürpriz
Eczacıbaşı, 1900’lü yılların unutulmaz kozmetik kremi "Krem Ferid"i orijinaline sadık kalarak yeniden üretti. Eczacılar Günü için hazırlanan bu sürpriz, "Eczacıbaşı" unvanını başarıyla taşıyan Süleyman Ferit Bey’in bugünkü eczacılara bir armağanı niteliğinde. "Krem Ferid" ile birlikte "Eczacılık Tarihimizde Merhemler" ve Kozmetik Kremler adlı bir kitap da eczacılara hediye edilecek.

Düğününüz Divan’dan
Kuruçeşme Divan, dört farklı düğün paketi sunuyor. "Sonsuza Kadar", "Bir Masal Gibi", "Mucizelere İnanabilirsiniz" ve "Nikah Seremonileri" adını taşıyan paketler pastadan nikah masasının süslenmesine kadar her ayrıntıyı kapsıyor. Tel: (0212) 257 71 50

İstanbul’a ikinci göz hastanesi
Türkiye’nin ilk özel göz hastanesi olan Dünya Göz Hastanesi, yeni şubesinde hasta kabulüne başladı. Bağdat Caddesi Dünya Göz Sağlığı Merkezi’nde 15 kişilik medikal kadro; katarakt, diyabet, göz tansiyonu, retina hastalıkları, kornea hastalıkları gibi branşlarda hizmet veriyor.

BBG’nin partisi
Bu akşam Hilton Convention Center’da, saat 20.00’da "Biri Bizi Gözetliyor"un final partisi var. (0212) 473 75 55




CUMARTESİ