Cumartesi Onlar için en baba kahvaltılar

Onlar için en baba kahvaltılar

20.06.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Babalar Günü’ne güzel bir brunch ile başlamaya ne dersiniz? Size birkaç öneri...

Onlar için en baba kahvaltılar

ŞEKERLEME ÇEŞİTLERİ

Haberin Devamı

Le MerIdIen Etiler’deki BOAZ Bar’ın brunch menüsünde kahvaltının yanı sıra tatlı-tuzlu ekler, dondurma ve makaron, marşmelov gibi şekerleme çeşitleri hatta suşi büfesi var. Brunch kişi başı 110 lira, babalara özel fiyatı ise 70 lira.

Hem brunch hem spa keyfi
Wyndham Grand İstanbul Levent’te Babalar Günü’ne açık büfe brunch ile başlayabilirsiniz. Saat 13.00’e kadar sürecek brunch’ın ardından güne açık havuz ve Qualitasspa içindeki sauna, buhar odası ve hamamda yorgunluk atarak devam edebilirsiniz. Brunch kişi başı 70, brunch ve Qualitasspa 140 TL.
BOĞAZ MANZARALI
Babalar Günü’ne güzel bir başlangıç yapmak isteyenler Boğaz manzaralı Lacivert restoranda, saat 10.00-14.00 arasında organik ürünlerden oluşan kahvaltı menüsünü deneyebilirler.
Sürpriz çikolata heykeli
Babalar Günü’nde Shangri-La Bosphorus İstanbul’daki IST TOO restoranda saat 12.00-15.00 arası brunch büfesi olacak. Büfede suşi çeşitlerinin yanı sıra karides, pavurya, ıstakoz gibi deniz ürünleriyle meze ve kebap seçenekleri de var. Çocukların babaları için süsledikleri çikolata heykeli günün sürprizlerinden. Brunch kişi başı 159 lira, 0-6 yaş ücretsiz, 7-12 yaş yüzde 50 indirimli.