Cumartesi Sanat dolu yarıyıl tatili

Sanat dolu yarıyıl tatili

11.01.2020 - 07:50 | Son Güncellenme:

Akbank Sanat, ocak ayındaki atölyeleriyle 6 ila 12 yaş arasındaki çocukları sanatla buluşturmayı amaçlıyor.

Sanat dolu yarıyıl tatili

Yıldız sanatları

18 Ocak’ta “Oyuncak Heykel Atölyesi”, 25 Ocak’ta “Rengarenk Kupalar”, ve yine 25 Ocak’ta  “Yıldız Sanatları” düzenlenecek atölyelerden birkaçı. Kişi başı biletleri 20 liradan başlıyor. Akbank Sanat, ocak ayındaki atölyeleriyle 6 ila 12 yaş arasındaki çocukları sanatla buluşturmayı amaçlıyor. 18 Ocak’ta “Oyuncak Heykel Atölyesi”, 25 Ocak’ta “Rengarenk Kupalar”, ve yine 25 Ocak’ta  “Yıldız Sanatları” düzenlenecek atölyelerden birkaçı. Kişi başı biletleri 20 liradan başlıyor. 

Sanat dolu yarıyıl tatili



Yol öyküsü

Pera Müzesi Öğrenme Programları’yla yarıyıl tatilinde “Bir Yol Öyküsü: Fotoğrafın Ardında 180 Yıl” sergisi kapsamında, 21 Ocak - 1 Şubat tarihleri arasında çocukların fotoğraf sanatını keşfetmelerini sağlayacak renkli atölyeler düzenleyecek. Bilet fiyatları 75 liradan başlayan ve 4-6, 7-12, 9-12 ve 10-12 yaş gruplarına yönelik atölyelerde çocuklar, rehberli turlar eşliğinde sergideki eserleri yaratıcı drama, canlandırma, oyun gibi interaktif yöntemlerle deneyimleyecek. 

Sanat dolu yarıyıl tatili



Çocuk bakışı

İstanbul Modern, yarıyıl tatilinde 7-12 yaş arası çocuklara yönelik sanat dolu bir atölye programı hazırladı. 20-31 Ocak tarihleri arasındaki atölyelerde çocuklar müze uzmanlarıyla sanatı yorumlayacaklar. Program kapsamında “Şiirden Resimler Atölyesi”, “Foto-Kolaj”, “Geleceğin Mimamrları” ve “Sessiz Film” gibi atölyeler düzenlenecek.