Cumartesi Tablo gibi kazaklar

Tablo gibi kazaklar

06.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Japon tasarımcı Amimono Horinouchi’nin tasarımları içimizi ısıtacak türden. Horinouchi’nin tasarladığı birbirinden şık kazaklar ve çantalar konforu ve tarzı bir arada vermesiyle kışa sunulmuş bir saygı duruşu adeta.

Tablo gibi kazaklar

Örgünün rock hali

Haberin Devamı

1967 yılında Japonya’nın Sagamihara kentinde doğan tasarımcı Kuwasawa Tasarım Akademisi’nden mezun olduktan sonra 2012’ye kadar grafik tasarımcı olarak çalışmış. Ta ki bir web sitesinde rock temalı bir triko görene kadar. Japon tasarımcı şaşkınlığını şöyle anlatıyor: “Rock tişörtler normaldi ama triko görülmemiş bir şeydi.” Buradan yola çıkan tasarımcı gençliğinde hayranlık duyduğu isimlerin portrelerini kazaklara ve çantalara kendi kendine öğrendiği örgüyle uyguluyor.

“Tamamı el örgüsü”

İlhamını filmlerden ve rock müzikten alan Horinouchi’nin tasarımları kendi adını taşıyan amimono.tokyo sitesinde 600 dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Prince’ten Beethoven’a kadar geniş bir yelpazede sanatçıların portrelerini birbirinden renkli iplerle ören Horinouchi, bu güne kadar Bruce Lee, Amy Winehouse, Michael Jackson ve Johnny Depp gibi önemli isimlerin portrelerini çanta ve kazaklarına taşıdı. Tasarımcı rock ve çizgi karakterlerden oluşan yeni bir koleksiyon hazırlıyor.