DünyaABD'den Jamaika'ya yardım taşıyan küçük uçak düştü

ABD'den Jamaika'ya yardım taşıyan küçük uçak düştü

10.11.2025 - 23:52 | Son Güncellenme:

ABD'nin Florida eyaletinden, Melissa Kasırgası’nın vurduğu Jamaika'ya insani yardım malzemeleri taşımak üzere havalanan küçük bir uçak, kalkıştan dakikalar sonra bir gölete düştü. Yetkililer, uçaktaki kişi sayısının henüz bilinmediğini ve başlatılan arama çalışmalarında şu ana kadar kimseye ulaşılamadığını açıkladı.

ABDden Jamaikaya yardım taşıyan küçük uçak düştü

ABD'nin Florida eyaletinde, Melissa Kasırgası'nın vurduğu Jamaika'ya yardım malzemeleri ulaştırmak üzere havalanan küçük uçak gölete düştü.

Haberin Devamı

Florida'da yetkililer, geçen ay Melissa Kasırgası'nın vurduğu Jamaika'ya yardım malzemeleri götürmek için eyaletin Broward bölgesinde küçük bir uçağın havalandığını açıkladı.

Yetkililer, uçağın kalkıştan dakikalar sonra aynı bölgedeki bir gölete düştüğünü ifade etti.

Uçaktaki kişi sayısının tam olarak bilinmediğini aktaran yetkililer, aramalarda şu ana kadar kimseye ulaşamadıklarını belirtti.

Yetkililer, kazanın nedenine ilişkin soruşturma başlatılacağını kaydetti.

Şiddetinin en tehlikeli "5. kategori" seviyesine yükseldiği belirtilen Melissa Kasırgası, Haiti, Jamaika ve Küba'da etkili olmuştu.

Jamaika Başbakanı Andrew Holness, felakette 30'dan fazla kişinin hayatını kaybettiğini ve zararın 6 milyar dolardan fazla olduğunu açıklamıştı.

Haberin Devamı
1/12

2/12

3/12

4/12

5/12

6/12

7/12

8/12

9/12

10/12

11/12

12/12

 

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler