Dünya Acılı eşin isyanı

Acılı eşin isyanı

25.02.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Alec Baldwin'in film setinde silah kullanırken ölümüne neden olduğu görüntü yönetmeninin eşi, "Aktörün olayın sorumluluğunu üstlenmemesi beni çok kızdırıyor" dedi

Acılı eşin  isyanı

ABD'de aktör Alec Baldwin (63) Ekim ayında "Rust" filminin çekimi sırasında sette kullandığı silahın ateş alması sonucu görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i (42) öldürmüştü. Olayın kaza olduğunu söyleyen aktör tutuklanmamıştı. Aylar sonra konuşan bir çocuk annesi Halyna Hutchins'in eşi Matt Hutchins, aktörün sorumluluğu üstlenmediği açıklamalarını izlerken çok sinirlendiğini söyledi. Görüntü yönetmeninin 16 yıllık eşi olan Hutchins, "Alec Baldwin, Halyna'nın ölümüyle ilgili çok ayrıntılı konuşuyor. Onu öldürdüğünü de anlatıyor ama sorumluluk üstlenmiyor, bu beni çok kızdırıyor" dedi.

Haberin Devamı

Baldwin, iki ay önce verdiği röportajda, prova sırasında kendisine verilen silahın boş olduğunun söylendiğini belirterek "Olanlardan biri sorumlu ve onun kim olduğunu söyleyemem ama o ben değilim" ifadesini kullanmıştı. Aktörün bu açıklamasına öfkelenen Matt Hutchins ise "Silahı tutan ve ateşleyen kişinin sorumlu olmadığı fikri bana çok saçma geliyor" dedi. Öte yandan, olaydan sonra Hutchins ve çiftin oğlu Andros (9) ile tanışan Baldwin, ailenin ona gösterdiği nezaketten bahsetmişti. Ama Matt Hutchins, 15 Şubat'ta Baldwin ve olaydan sorumlu olduğuna inandığı film ekibine cinayet davası açmıştı.