Dünya Assange’ın kirli çamaşırları ortaya döküldü

Assange’ın kirli çamaşırları ortaya döküldü

11.02.2011 - 01:50 | Son Güncellenme:

Amerikalı diplomatların yazışmalarını yayımlayan WikiLeaks sitesinin eski sözcüsü ve programcısı Daniel Domscheit-Berg, sitenin kurucusu Julian Assange hakkında dudak uçuklatan iddialar ortaya attı

Assange’ın kirli çamaşırları ortaya döküldü

‘WikiLeaks’in İçinden: Julian Assange ile Dünyanın En Tehlikeli İnternet Sitesindeki Dönemim’ adlı bir kitap yazan Domscheit-Berg’in iddiaları şöyle:
- “Assange’ın kadınlara dair ana kriteri basitti. Genç olması. Hatta mümkünse 22 yaşından küçük... Assange, ‘Bir kadın rolünün bilincinde olmalı’ derdi.”
- “Assange dünyanın çeşitli yerlerindeki çocukları hakkında övünürdü... Varolduğunu iddia ettiği bu çocuklarla ilgilenip ilgilenmediği başka bir soru...”
- “Julian sürekli hâkimiyet mücadelesi içindeydi, buna benim erkek kedim de dahil. Julian benimle yaşamaya başladıktan sonra kedim bunalıma girdi. Julian hayvana sürekli saldırırdı. Parmaklarını çatal şeklinde açıp kedinin boğazını tutardı.”
- WikiLeaks’in 39 yaşındaki kurucusunu ‘parlak ama paranoyak’ diye niteleyen Domscheit-Berg’in bir diğer ilginç iddiası da, Assange’ın kişisel temizlik ve yemek yeme alışkanlıklarının sanki ‘kurtlar tarafından büyütülmüş’ gibi olması.