Dünya Bir gülümsemeyle hayatı değişti

Bir gülümsemeyle hayatı değişti

08.08.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

ABD’li yönetmen Elizabeth Jacobs’ın ünlü oyuncu Angelina Jolie’nin 2002’de evlat edindiği Maddox’u aslında Kamboçya’dan kaçırdığına ilişkin iddiayı da içeren bir belgesel çekeceğini duyurmasının ardından, bu konu yeniden gündeme geldi.

Bir gülümsemeyle hayatı değişti

DIŞ HABERLER - Bunun üzerine Hollywood yıldızının evlatlık işlemlerine yardım eden Kamboçyalı Sarath Mounh açıklama yaptı. Aktrisin arkadaşı olan Mounh, Kamboçya’daki yetimhanede Angelina Jolie’yi çok etkileyen ve onu seçmesini sağlayan şeyin Maddox’un kocaman gülümsemesi olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

‘Kalbine dokundu’

Mounh, “Angelina Jolie yetimhaneyi ziyaret ettiğinde, Maddox diğer bebekler gibi ağlamak yerine ona gülümsedi ve ayağa kalktı, kalbine dokundu. Bu yüzden Maddox’u seçti” dedi. Mounh, şu anda 20 yaşında olan Maddox’un bu gülümsemeyle hayatının değiştiğini ve Kamboçya’daki birçok kişiye kıyasla şanslı bir çocuk olduğunu ifade etti. Sarath Mounh, Angelina Jolie’nin dünyada bakıma ihtiyacı olan binlerce çocuk varken neden Kamboçya’dan bebek evlatlık edindiğini ise şöyle açıkladı: “O zamana kadar anne olmak istedi, ancak iyi bakıma ihtiyacı olan bir bebeğe annelik yapmanın daha iyi olduğunu düşündü.”

‘Maddox’u önce ben evlat edindim’

O dönem Kamboçya’da bebek ticareti sorunu olması nedeniyle ilk başta bir yabancı kişi yerine, kendisinin Maddox’u evlat edindiğini belirten Mounh şunları söyledi: “Angelina Jolie’nin bir arkadaşı olarak yasal konularda kendisine yardım etmek görevimdi. Bu nedenle Maddox’u önce ben evlat edindim. Ardından Angelina’nın Maddox’u benden alması için yasal bir belge imzaladım.” Öte yandan Angelina Jolie’nin 3’ü evlatlık, 3’ü aktör Brad Pitt’ten olan 6 çocuğu var. Boşanan ikili 18’inden küçük çocuklarının velayeti için hukuk savaşı veriyor.