Dünya Bir haftalığına başkası oldular

Bir haftalığına başkası oldular

29.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘The Life Swap Adventure’ isimli programda İngiltere ve Malavi’de yaşayan iki kişi birbirlerinin yerine geçerek bir hafta boyunca farklı hayatlar yaşadı

Bir haftalığına başkası oldular

Dünyanın farklı bölgelerinde yaşayan iki kişiyi bir haftalığına birbirlerinin yerine geçiren TV programı ‘The Life Swap Adventure’ İngiltere’de yayınlanmaya başladı. İki kişinin hayatlarını ‘takas etmeleriyle’ yaşananları gözler önüne seren programda, İngiltere Essex’te yaşayan ve haftada 90 saat çalışan itfaiye şefi John ile Malavi’de ailesiyle birlikte yaşayan çiftçi George yer değiştirdi.

Haberin Devamı

‘Ailesine özendim’

George’un ailesiyle yakın bir ilişki kuran John bir haftanın sonunda, “Sevdiklerime daha fazla vakit ayırmalıyım. Çalışmayı azaltıp çocuklarımla ilgileneceğim. Bu dünyada sonsuza dek kalmayacağız. George’un aile bağlarını kıskandım” dedi.

Denizi ilk kez gördü

Hayatında ilk kez bir süper market ve deniz gören George ise Essex’te arıcılığı öğrendi. Çiftçi, “Neredeyse her şeyi tek bir rafta bulabilmek inanılmaz. Hayatımdaki en değerli dakikaları yaşadım. Burada yaşadıklarım benim ve ailemin hayatını büyük ölçüde değiştirecek” dedi.

İki yarışmacının da hayatlarına farklı bir şekilde bakacaklarını açıkladıkları programının altı bölüm olacağı öğrenildi.