Dünya Bir zamanlar evsizdiler!

Bir zamanlar evsizdiler!

10.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Business Insider, ünlülerin başarıya ulaştıkları yolda aştıkları zorlu günleri yakın merceğe aldı. James Cameron gençliğinde arabasında kalırken, Halle Berry ise evsiz barınağında kalan isimlerden

Bir zamanlar evsizdiler

Dünyanın en zengin ve başarılı insanlarının hayatlarının her döneminde bu kadar şanslı olmadıkları bilinen bir gerçek. Kimisi gece otomobilinde yatarak, kimisi günlerini sokakta geçirerek, bugün sahip oldukları başarılara ulaştı.
ABD merkezli online haber platformu Business Insider, sokaklardan ekranlara hatta vergi rekortmenliğine ulaşan ünlüleri yakın merceğe aldı. Günümüzde şöhret basamaklarının en üstüne tırmanmış, tüm dünyanın tanıdığı Jennifer Lopez’den, Daniel Craig’e sokaklardan sahnelere taşınan ünlü isimler;

Haberin Devamı

CharlIe ChaplIn: İngiliz komedi oyuncusu Charlie Chaplin, babasının erken ölümü ve annesinin akıl hastanesine kapatılmasının ardından zor günler geçirdi. Las Vegas’ta bir dönem evsiz olarak yaşayan Chaplin, bulduğu eşyaları satarak kendisine yemek alıyordu.

James Cameron: Titanik, Avatar gibi başyapıtların yönetmen koltuğundaki isim James Cameron, sinemada rekorlar kıran ‘The Terminator’ kitabını yazarken, otomobilinde yatıp kalkıyordu. Ünlü yönetmen, derdinin ‘para’ olmadığını vurgulasa da Terminatör’ün gişede 77 milyon dolar hasılat yapması, Cameron’un hayatını tamamen değiştirdi.
Halle Berry: Oscar’lı yıldız Halle Berry, 21 yaşında aktris olmak için New York’a taşındığında, her şey umduğu gibi gitmedi. Bir süre evsizler barınağında kalan Berry, yaşadıklarının bugüne ulaşmasında önemli bir yeri olduğunu savunuyor.

Haberin Devamı

DanIel CraIg: Sekizinci James Bond, Daniel Craig, dünyanın en ünlü İngiliz ajanını beyazperdeye taşımadan önce oyunculuk hayaliyle yanıp tutuşan bir gençti. Ünlü aktör, bir röpörtajında kariyerinin başlarında garsonluk yaptığını hatta parklarda uyumak zorunda kaldığını itiraf etmişti.

JIm Carrey: Ünlü komedyen Jim Carrey, biyografisinde okulu bırakarak Kanada’nın farklı bölgelerinde ailesinin karavanında yaşadığını açıklamıştı. Göçebe bir hayat süren Carrey, daha sonra kardeşinin evinin önündeki alana kurduğu çadırda hayatını sürdürdü. Espri anlayışını o günlere borçlu olduğunu belirten aktörün yıllık kazancı 90’lı yıllarda 60 milyon lirayı buluyordu.

ChrIs Pratt: ABD’li oyuncu Chris Pratt, 19 yaşındayken Miami’ye taşınmaya karar verdi. Tek yönlü tren biletiyle kente gelen ünlü oyuncu içi pirelerle dolu bir karavanda yaşayacağını hayal bile etmemişti. O dönem balıkçılık işleriyle uğraşan Pratt, şöhrete ise ‘Bubba Gump Shrimp’ de garsonluk yaptığı sırada aktris Rae Dawn Chong’ın kendisini keşfetmesiyle ulaştı.

HIlary Swank: Oscar’lı aktris Hilary Swank, karavan parkında doğup büyüyen bir isim. Oyunculuk hayalleri için ailesinin yanından ayrılan Swank, evini satan bir arkadaşının boş odasında bıraktığı kanepede yaşamak zorunda kaldı.

Haberin Devamı

JennIfer Lopez: ABD’li yıldız Jennifer Lopez, henüz 18 yaşındayken, üniversiteye gitmek yerine dansçı olmak istediği için evden kaçtı. Bir süre sokaklarda yatan Lopez, W dergisine verdiği röpörtajda, annesinin okumasını istemesine karşı bu zorluklarla ‘hayali için’ katlandığını ve oldukça mutlu olduğunu vurgulamıştı.