Dünya Bu kez de kraliyet ünlü çifti istemiyor

Bu kez de kraliyet ünlü çifti istemiyor

18.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

İngiltere kraliyetinden ayrılıp aileyi suçlayan Prens Harry ile eşi Meghan'ın kraliçenin platin jübilesine katılmasının istenmediği belirtildi.

Bu kez de kraliyet ünlü çifti istemiyor

DIŞ HABERLER SERVİSİ - İki yıl önce İngiltere kraliyetinden ayrılıp ABD'ye yerleşen ve aileyi ırkçılıkla suçlayan Prens Harry (37) ile eşi Meghan (40) geçen hafta Londra'yı ziyaret etti. Harry'nin babası Veliaht Prens Charles ile görüşen çiftin haziran ayında yapılacak İngiltere Kraliçesi
II. Elizabeth'in "platin jübilesi" kutlamalarına katılmasının istenmediği öne sürüldü. Harry ve Meghan'ın Hollanda'daki spor etkinliği Invictus Games'e katılmadan önce İngiltere'ye yaptıkları ziyaretin amacının da platin jübileye katılma talebi olduğu düşünülüyor.

Haberin Devamı

‘Charles istemiyor’

Prens Charles'ın Harry ve Meghan'ın platin jübile için iki çocuklarıyla İngiltere'ye gelmelerinin kraliçenin 70 yıllık saltanat kutlamasını gölgeleyeceğini düşündüğü belirtildi. Diğer kraliyet üyelerinin de Charles ile aynı fikirde olduğu bildirildi. Kraliçenin, torunu Harry'nin çocuklarıyla birlikte İngiltere'ye dönmesini umduğu söyleniyor ancak Charles oğlunun katılımının kutlamayı "medya sirkine" dönüştüreceğini düşünüyor. Bir kaynak, "Charles, platin jübilenin sadece kraliçeye odaklanmasını istiyor. Bu kraliçenin şovu. Kutlamalar, Meghan'ın modası, çocukları ve Harry'den ziyade kraliçeyle ve 70 yıllık hizmetiyle ilgili olmalı. Dolayısıyla kraliyet ailesi bunun Harry ve Meghan şovu olmasını istemiyor" dedi. Öte yandan, Harry ile Meghan'ın geçen yaz doğan ve kraliçenin takma ismi olan Lilibet adını taşıyan kızları, kraliyet ailesiyle henüz tanışmadı.

Haberin Devamı

Çiftin gelecek ay 3 yaşına girecek olan oğulları Archie ise Kasım 2019'dan beri İngiltere'ye gitmedi.