Dünya Efsane şarkıcıdan photoshop skandalı

Efsane şarkıcıdan photoshop skandalı

27.03.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

ABD’li ünlü şarkıcı Madonna’nın, 2015’te bir albüm tanıtımı kapsamında sosyal medyada paylaştığı fotoğrafının yıllar sonra çalıntı olduğu öne sürüldü

Efsane şarkıcıdan photoshop skandalı

Pop müziği kraliçesi Madonna’nın 2015’te ‘Rebel Heart’ albümünün tanıtımı için Instagram’da paylaştığı fotoğrafının aslında Avustralyalı Amelia Goldie’ye ait olduğu, 28 yaşındaki kadının vücuduna kendi yüzünü photoshop ile yerleştirdiği iddia edildi. Sosyal medya platformu TikTok’ta kendi fotoğrafını paylaştığı ve iddiasını gündeme getirdiği videosu viral olan Goldie, Madonna’nın 2015’teki fotoğrafının hala resmi Instagram hesabında bulunduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Şaka sandı

Madonna’nın Instagram üzerinden ekibine iki kez ulaşmaya çalıştığını ancak yanıt alamadığını belirten Goldie, fotoğrafın asıl sahibinin kendisi olmasından gurur duyduğunu söyledi.

Bu durumun hayatında başına gelen ‘en tuhaf şey’ olduğunu belirten Goldie, “Yine de fotoğraf nedeniyle itibar görmek isterdim. Bence başkasının vücudunu kendi bedeniniz gibi oynayacaksanız, bahsedilmeyi hak ediyorlar” diye konuştu. Madonna’nın veya ekibinin yakalandıklarının farkında olup olmadıkları belli değil ancak, yüzlerce Instagram kullanıcısı ABD’li şarkıcının 2015’te paylaştığı çalıntı olduğu iddia edilen fotoğrafının altına şakalar ve suçlamalarla dolu yorumlar yazmaya başladı.