Dünya En kârlı düğün için hazırlık

En kârlı düğün için hazırlık

20.01.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

David Beckham'ın oğlu Brooklyn ile oyuncu Nicola, 9 Nisan'da evleniyor. Şöhretlerin davet edildiği düğünün, yayın haklarının satılması sayesinde "çok kazançlı" olacağı belirtildi

En kârlı düğün için hazırlık

Ünlü İngiliz futbolcu David Beckham (46) ile eşi, modacı Victoria Beckham'ın (47) dört çocuğundan en büyüğü olan Brooklyn Beckham (22) iki yıldır ABD'li oyuncu Nicola Anne Peltz (27) ile nişanlı. Çiftin Kovid-19 salgını nedeniyle birkaç kez ertelenen düğününün 9 Nisan'da yapılacağı açıklandı. Daha olmadan "Yılın düğünü" diye tanımlanan etkinliğin, gelinin bir milyarder olan babasının ABD'nin Florida eyaletindeki malikânesinde yapılacağı belirtildi. Moda dergisi Vogue'un düğünün yayın haklarını satın alması sayesinde tarafların, yılın en kârlı düğününü yapacağı bildirildi. Bu kârlılıkta reklamlarını yapmak isteyen firmaların ve modacıların sponsorluk üstlenmesinin de etkili olacağı dile getirildi.

Haberin Devamı

Fotoğrafları efsanevi fotoğrafçı Annie Leibovitz'in çekmesinin beklendiği düğüne davet edilenler arasında birçok ünlünün bulunduğu ifade edildi. Ancak Brooklyn Beckham'ın vaftiz babası olan şarkıcı Elton John'un turne programı nedeniyle düğüne katılamayacağı kaydedildi.

Şöhretin getirisi

Özel güvenlik ordusunun görev yapacağı düğünde yayın haklarının satılması nedeniyle konukların fotoğraf ve film çekmesi ise yasak. Nicola'nın giyeceği iki gelinliğin de İtalyan moda devi Valentino'nun imzasını taşıdığı belirtildi. Biyografisinde mesleği "model ve fotoğrafçı" olarak tanımlanan Brooklyn'in iki erkek kardeşinin düğünde sağdıç, kız kardeşi Harper'ın gelinin nedimesi, Nicola'nın erkek kardeşinin ise nedime şefi olacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Bu kez de otel işine girdi

David Beckham profesyonel futbolculuğa 2013’te veda etti ama çalışmaya devam ediyor. Futbol, moda, giyim ve parfüm gibi çeşitli alanlarda faaliyet gösteren Beckham, şimdi de Çin’in Makao özerk bölgesindeki bir otelin odalarını tasarladı. “The Londoner” zincirine ait otelde Beckham’ın dizayn ettiği 14 süitte sadece “davetle” kalınabildiği beirtilirken, odaların geceliğinin iki kişi için
575 sterlinden başladığı açıklandı.