Dünya Epstein ile görüşme boşanma getirdi

Epstein ile görüşme boşanma getirdi

11.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

ABD merkezli Microsoft’un kurucusu ve dünyanın en zengin insanlarından olan Bill Gates ile eşi Melinda Gates, 3 Mayıs’ta boşanacaklarını duyurdu.

Epstein ile görüşme boşanma getirdi

Üç çocuk sahibi milyarder çiftin boşanmasında, evliliklerinde 27 yılı geride bırakmaları ve Bill Gates’in evlilik dışı ilişkilerinin etkili olduğu iddia edildi. Ancak ABD’nin etkili ekonomi gazetelerinden Wall Street Journal şimdi bir iddia daha ortaya attı. Bu iddiaya göre, Melinda Gates (56) eşi Bill Gates’ten (65) boşanmaya iki yıl önce karar vermişti ve bu kararının nedeni de Bill Gates’in Jeffrey Epstein ile görüştüğünün ortaya çıkmasıydı.

Haberin Devamı

‘İstismarcıyla iletişim’

Milyarder finansçı Jeffrey Epstein, reşit olmamış kızların istismar edildiği seks ağı kurma suçundan yargılanmayı beklerken 2019’da cezaevinde intihar etmişti. Bu sırada ABD medyası da Epstein (66) ile Bill Gates’in birlikte çekilmiş fotoğraflarını yayımlamış ve ikilinin görüştüklerini yazmıştı. İşte Melinda Gates’in iki yıl önce bu nedenle ayrılık kararı aldığı ve o tarihten itibaren farklı şirketlerden boşanma avukatlarıyla temas halinde olduğu öne sürüldü. Bill Gates’in
130 milyar dolarlık servetinin yarısını alabileceği belirtilen Melinda Gates’in boşanmak için küçük kızının 18 yaşını doldurmasını beklediği iddia edildi.