Dünya Hayatını golf topu kurtardı! Her şey bir anda oldu

Hayatını golf topu kurtardı! Her şey bir anda oldu

10.07.2021 - 13:50 | Son Güncellenme:

Sosyal medyada binlerce kez paylaşılan ilginç olaylara bir yenisi daha eklendi. ABD’de gerçekleşen olayı TikTok hesabı üzerinden paylaşan 18 yaşındaki Tomas Enrique Gomez, kısa sürede yüzbinlerce kişiye ulaştı. Görüntülerde 18 yaşındaki gencin, üzerine yıldırım düşmesinden son anda kurtulduğu gözler önüne seriliyor.

Birkaç gün önce San Antonio Topgolf’de yaşanan olayda 18 yaşındaki Tomas Enrique Gomez, arkadaşlarıyla golf oynadığı sırada ölümden döndü. O anlarda kayıt altında olan telefon kamerasında havanın bulutlu olduğu ve yağmur yağdığı görülüyor. Gomez golf topuna tüm gücüyle vuruyor ve tam o sırada yıldırım topa çarpıyor.

Haberin Devamı

SORUMLUSU 'ELSA'

Gomez olayın şokunu atlattıktan sonra, ‘’Yıldırımın benim yerime topa çarpmasına sevindim’’ diyor. Yaşanan olayı aktaran DailyMail, tesisin sonrasında herkesi içeriye girmek için uyardığını söylüyor. Aslında yaşanan olayın sorumlusu Elsa tropikal fırtınası olarak görülüyor. Zira 3 gün önce başlayan yılın ilk tropikal fırtınası Elsa, ABD’nin doğu yakasını etkisi altına almış durumda.

Elsa Perşembe gününden bu yana pek çok bölgeyi etkisi altına alarak büyük kayıplar yaşattı. Su baskınları ve kasırgaların da oluşmasına neden olan Elsa, şu anda bir kişinin hayatını kaybetmesinden sorumlu. İlerleyen günlerde daha fazla kişiye zarar vereceği düşünülüyor.