Dünya İlk günde milyonluk satış

İlk günde milyonluk satış

18.11.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

İlk günde milyonluk satış

ABD’nin eski first lady’si Michelle Obama’nın ‘Becoming’ (Olmak) adlı anı kitabının ABD ve Kanada’da piyasaya çıkar çıkmaz 1 milyona yakın satış yaptığı açıklandı. Michelle Obama kitabında eşine nasıl âşık olduğunu da anlatıyor.

Haberin Devamı

Binlerce sipariş

ABD’nin eski başkanlarından Barack Obama’nın eşi Michelle Obama’nın ‘Becoming’ (Olmak) adlı kitabı piyasaya çıkar çıkmaz çok büyük ilgi gördü. Kitabı yayımlayan Crown Publishing, ‘Becoming’in ABD ve Kanada’da piyasaya çıktığı gün 725 binden fazla sattığını ve bu rakamın hızla yükseldiğini açıkladı. Yayınevi, ‘Becoming’in en çok satan kitaplar listesinin zirvesine doğru hızla ilerlediğini bildirdi. Michelle Obama’nın kitabının, 2018 yılında yayımlanan kitapların ilk gün satışları karşılaştırıldığında birinci sırada yer aldığı belirtildi. Yayınevi, bu başarıyı beklediklerini ve 800 bin kitap siparişi daha verildiğini, böylelikle satışın milyonları bulacağını duyurdu. Kitabın aynı zamanda, iTunes, e-kitap ve sesli kitap satış grafiklerinde de üst sıralara yükseldiği, dünya çapında 32 dile çevrildiği kaydedildi.

Haberin Devamı

Sırlarını açıkladı

Eski first lady anı kitabında, çocuk düşürdüğünü, iki kızının tüp bebek yöntemiyle dünyaya geldiğini açıklarken, şimdiki ABD Başkanı Donald Trump’ı asla affetmeyeceğini de söylüyor. Bunun nedenini de Trump’ın Barack Obama’nın ABD’de doğmadığı iddiasına destek vermesi olarak açıklıyor. Michelle Obama (54) kitabında, eşine bir yaz akşamı nasıl âşık olduğunu da anlatıyor: “Barack için bir şeyler hissetmek konusunda kendime izin verdiğim anda tüm duygular bir anda geldi. Bu hisler içinde şehvet, şükür, tamamlanma ve merak vardı.” ABD’nin ilk siyah başkan eşi olan Michelle Obama, kitabını tanıtmak için 10 şehirden oluşan bir tura çıkmaya hazırlanıyor. Ücretli konuşmalarını dinlemek isteyenlerin de biletleri tükettiği belirtiliyor.