Dünya Kan donduran cinayet!

Kan donduran cinayet!

22.03.2012 - 11:41 | Son Güncellenme:

Almanya son zamanların en vahşi cinayetine sahne oldu. Beş kişilik bir aile intikam amacıyla Irak asıllı iki kişiyi öldürüp cesetlerini asit tankında yok etti.

Kan donduran cinayet

Daily Mirror’ın haberine göre, Almanya’nın Tuddern kasabasında yaşayan Hollanda kökenli beş kişilik bir aile, Irak kökenli Alan Gergeri’yi (24) erkek çocuklarına tecavüz ettiği gerekçesiyle, buz kıracağıyla boynundan şişleyerek öldürdü.

Anne baba ve iki erkek çocukla bir kız çocuktan oluşan aile bir süre sonra da kendilerine şantaj yaptığını iddia ettikleri Irak kökenli Muhammed el Jader’i (29) yarı otomatik bir tabancayla vurarak öldürdü.

Aile üyeleri Tuddern kasabasındaki evlerine getirdikleri iki fıçıya hidroklorik asit doldurarak kurbanların cesetlerini içine attı.

Cani aile eriyen cesetlerden kalan küçük parçaları da evin tuvaletine boşalttı.

Vahşi cinayet, komşuların söz konusu evden kötü kokular geldiği yolundaki ihbarıyla ortaya çıktı.

Evde ve kasabanın kanalizasyon sisteminde araştırma yapan polis hidroklorik asit erimesi nedeniyle yeşil bir yapışkana dönüşen et parçaları ile küçük el ve ayak kemikleri buldu.

Polis aile üyelerinden üçünü gözaltına alırken, baba ve kızın Güney Afrika’ya kaçtığı belirlendi.

Evde ve çevresinde başka cesetler bulunabileceğini düşünen polis kasabada tam bir ceset avı başlattı.

Ceset kalıntılarından bazılarının köyden tam iki kilometre uzaklıktaki kanalizasyon borularından çıkartılmasından hareket eden yetkililer, araştırmanın komşu köylerin kanalizasyonlarına kadar genişletildiğini duyurdu.