Dünya Katliamdan dehşet veren ilk görüntüler

Katliamdan dehşet veren ilk görüntüler

19.11.2015 - 09:57 | Son Güncellenme:

Dünyayı sarsan 129 kişinin korkunç şekilde öldürüldüğü Paris katliamına ilişkin dehşet verici ilk görüntüler yayınlandı.

Katliamdan dehşet veren ilk görüntüler

İngiliz The Daily Mail gazetesinin ulaştığı güvenlik kamerası kayıtlarında, bir saldırgan Paris’in 11'inci bölgesinde bulunan bir kafeye kurşun yağdırırken, içerideki insanlar canlarını kurtarmaya çalışıyor.

Haberin Devamı

Gazete güvenlik gerekçesiyle adını açıklamadığı kafeyi tarayan saldırganın, 26 yaşındaki Belçika doğumlu Salah Abdeslam olduğunun tahmin edildiğini yazdı.

SİLAH TUTUKLUK YAPINCA KIL PAYI KURTULDU

Görüntülerden genç bir kadının, teröristin silahının tutukluk yapmasıyla kıl payı kurtulduğu anlaşılıyor. Kayıtlara, bar tezgahının altına gizlenen 20 yaşındaki garsonun, yaralanan yaşlıca bir kadını kurşunlardan korumak için gösterdiği cesaret de yansıyor .

Kaynaklar, kafeye yönelik saldırıya henüz belirlenemeyen bir kişinin daha karışmış olma ihtimali üzerinde duruyor. Haberde, görüntülerdeki kafede mucize eseri kimsenin hayatını kaybetmediği belirtildi. Bir dakikadan kısa süren saldırıdan sonra silahlı bir kişi, teröristlerin kullandığı çalıntı Seat marka araca binerken görülüyor.