Dünya Mükemmel bikini izi için izole bant!

Mükemmel bikini izi için izole bant!

26.11.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bikini izi modası Brezilya’da son trend haline geldi. Mükemmel iz için kadınlar bikini yerine izole bantla güneşleniyor. Bazıları da bundan para kazanıyor

Mükemmel bikini  izi için izole bant

Kansere rağmen
Brezilya’nın son moda trendi ‘Marquinha’ (bikini izi) ile, kadınlar bronzlaşan tenlerindeki kontrastı daha belirgin hale getirmeye çalışıyorlar. Günde 3 saatlerini güneşlenerek geçiren kadınlar, ‘Marquinha’ için doktorların cilt kanseri uyarılarını da kulak arkası ediyorlar. Portekizce ‘bikini izi’ demek olan Marquinha’yı ilk ticarileştiren girişimci olan Erika Romero, Rio de Janeiro’daki işyerinin terasında her gün 30 kadın müşterisini ağırlıyor.

Sıra bekliyorlar
Romero, küçük bikini izlerini erkeklerin çok sevdiğini söylerken, 3 saatlik bir seansın bedeli ise yaklaşık 70 TL. Kadınlar, oluşturmak istedikleri bikini izi bantla kaplanırken, 3 ila 3.5 saatlerini güneş altında uzanarak geçiriyorlar. Talep yüzünden yoğunluk yaşanan işyerinde kadınların güneşlenmek için 3 saate kadar bekleme odasında kaldıkları da oluyor.

Müşterilerden 23 yaşındaki Fernanda, bronz tenle kendini daha güzel hissettiği için her hafta bir saatlik yol gitmeye katlandığnı söylüyor.