Dünya Şansına Bill Gates çıktı!

Şansına Bill Gates çıktı!

25.12.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:

Yıllardır ‘Dünyanın En Zengin İnsanı’ unvanını taşıyan Bill Gates, internette yapılan bir yılbaşı çekilişinde kendisine çıkan talihli kadını gönderdiği hediyelerle ihya etti

Şansına Bill Gates çıktı

‘Kedi sever’e büyük jest

Haberin Devamı

Sosyal haber sitesi Reddit’in kullanıcıları arasında yaptığı yılbaşı çekilişine bu yıl sürpriz bir isim katıldı. Secret Santa adı verilen etkinlikte Microsoft’un kurucularından Bill Gates, VietteLLC isimli kullanıcıya hediyeler gönderdi. Profilinde kendini ‘kedi sever’ olarak tanımlayan genç kadın, Gates’ten devasa boyutlarda peluş Pusheen kedisi, Gates’in iyi dileklerinin yazılı olduğu bir fotoğrafı ve hayvan derneklerine yaptığı bağışların kartlarını aldı.

Sevinçten çılgına döndü

VietteLLC hediyelerini yayınladığı hesabında, “Kutular geldiğinde kuryeyle birlikte şaşırdık çünkü kocamanlardı. Kimden geldiğini öğrendiğimdeyse çok şaşırdım, gülmeye başladım, sevindim ve hatta çığlık attım” diye yazdı. Gates’ten gelen mektubu defalarca okuduğunu belirten genç kadın, üç favori kedi barınağına kendi adına toplam 750 dolar bağış yapıldığını öğrendi.