DünyaNetanyahu'nun ofisinin önünde şüpheli paket! Bomba imha uzmanları gönderildi

Netanyahu'nun ofisinin önünde şüpheli paket! Bomba imha uzmanları gönderildi

16.02.2026 - 10:09 | Son Güncellenme:

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Batı Kudüs'teki ofisinin önünde hareketli dakikalar yaşanıyor. Bölgedeki şüpheli bir paket nedeniyle bomba imha uzmanları sevk edildi.

Netanyahunun ofisinin önünde şüpheli paket Bomba imha uzmanları gönderildi

İsrail'in Maariv gazetesinin haberine göre, kısa bir süre önce Netanyahu'nun ofisine şüpheli bir paket gönderildi.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Haberde, şüpheli paketle ilgili ihbarın alınmasının ardından Netanyahu'nun Batı Kudüs'teki ofisine adli tıp ve bomba imha uzmanlarının nakledildiği aktarıldı.

BÜYÜK ÇAPLI ACİL DURUM TATBİKATI

Öte yandan Netanyahu'nun konutunun bulunduğu kuzeydeki Kayserya kentinde bugün polis, İsrail ordusu, itfaiye ve Kızıl Davut Yıldızı ekiplerinin katılacağı büyük çaplı bir acil durum tatbikatının düzenleneceği kaydedildi.

Tatbikat sırasında bölgede güvenlik güçlerinin, acil durum araçlarının, helikopter ve insansız hava araçlarının yoğun hareketliliğinin olacağı belirtildi.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler