Dünya Son dakika! O gece yatta neler oldu? Çığlık sesi duyuldu

Son dakika! O gece yatta neler oldu? Çığlık sesi duyuldu

21.03.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Eski hostes Sarm Heslop 7 Mart’ta sevgilisinin Karayipler’de demirli olan 500 bin sterlinlik yatında kayboldu. Çevre sakinlerinden biri, o gece köpeğini gezdirirken yatın çevresinden gelen bir çığlık duyduğunu söyledi

Son dakika O gece yatta neler oldu Çığlık sesi duyuldu

İngiliz eski hostes Sarm Heslop (41) çalıştığı havayolu şirketinden ayrıldıktan sonra denizlerde seyahat etmek istedi. Bu nedenle 2019’da Atlas Okyanusu’nu geçme fırsatı karşısına çıktığında hiç duraksamayıp İngiltere’den ayrıldı. Karayipler’de Amerikalı yatçı ve kaptan Ryan Bane’ye (44) aşık oldu. Ancak Sarm Heslop, en son 7 Mart’ta, sevgilisi Ryan Bane’nin ABD’nin Karayipler’deki Virgin Adaları’ndan biri olan Saint John’a demirli 500 bin sterlinlik yatında görüldükten sonra kayıplara karıştı. Ryan Bane iddiasına göre, 8 Mart’ta gece saat 2’de çapa alarmını duyarak uyanmasının ardından sevgilisi Sarm’ın 47 metrelik ‘Siren Song’ adlı yatında olmadığını gördü. Bane “Olay akşamı Sarm ile civardaki bir restoranda yemek yedik, ardından uyumak için yata gittik sonra ne oldu bilmiyorum” dedi.

Haberin Devamı

Son dakika O gece yatta neler oldu Çığlık sesi duyuldu


Polise eleştiri

Ama Ryan Bane’nin Sarm Heslop’un kaybolduğunu 10 saat sonra ABD Sahil Güvenliği’ne bildirmesi dikkati çekti! Yerel gönüllüler ve polisle birlikte büyük bir arama operasyonu başlatan Heslop’un arkadaşları, “Sarm bugüne kadar birçok kez bulunduğu mekanlardan haber vermeden ayrıldı. Ama kısa süre sonra ortaya çıktı. Bu defaki kayboluşu şüpheli görünüyor” dedi. Heslop’un bulunması için kurulan Facebook sayfası aracılığıyla olayı öğrenen bir kişi de kadının kaybolduğu gece saat 1’de köpeğini gezdirirken yatın çevresinde çığlık duyduğunu söyleyince şüpheler iyice arttı. Polisin yatta arama yapmaması eleştirilirken, Heslop’un yakınları o gece yatta neler yaşandığını öğrenmek istiyor.