DünyaSokakta dehşet anları! Eli bıçaklı saldırgan ortalığı kana buladı

Sokakta dehşet anları! Eli bıçaklı saldırgan ortalığı kana buladı

02.03.2026 - 15:23 | Son Güncellenme:

Elinde iki büyük bıçakla sokakta dolaşan bir saldırgan ortalığı kana buladı. Silahlı polis ekipleri bölgeyi ablukaya alırken yaralı sayısına ilişkin belirsizlik sürüyor.

Haberlerimizi Google'da Takip EdinGelişmelerden anında haberdar olun.Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin
Sokakta dehşet anları Eli bıçaklı saldırgan ortalığı kana buladı

İskoçya’nın başkenti Edinburgh’un batısındaki Calder bölgesi bu sabah kan donduran bir saldırıyla sarsıldı. Görgü tanıklarının aktardığına göre elinde iki büyük bıçak bulunan bir adam, sokakta birden fazla kişiyi bıçakladı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

BIÇAKLA SOKAKTA DOLAŞIYOR

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde saldırganın, polis olay yerine ulaştığı sırada elinde iki dev bıçakla sokakta dolaştığı görülüyor. Sabah saat 09.00’dan itibaren bölgeye silahlı polis ekipleri ve iz takip köpekleri sevk edilirken geniş güvenlik önlemleri alındı.

Olay nedeniyle çevredeki Wester Hailes Lisesi güvenlik amacıyla kapatıldı. Öğrenciler okul binasında tutulurken velilere bilgilendirme yapıldı.

'MERDİVEN BOŞLUĞUNDA OLABİLİR'

Bölgede yaşayan William Ramsay, saldırganın kendi binasının merdiven boşluğuna girdiğini düşündüğünü söyledi. Ramsay, mahalledeki bir dükkanın camlarının kırıldığını ve doğrulanmamış bilgilere göre iki kişinin bıçaklanmış olabileceğini ifade etti. “Silahlı polisler ve köpekli ekipler yaklaşık iki saattir burada” dedi.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

'BİLANÇO BELLİ DEĞİL'

Haberin Devamı

İskoçya Polisi, Calder bölgesine gidilmemesi konusunda halka uyarıda bulunulduğunu ve silahlı polislerin olay yerinde görev yaptığını açıkladı. Saldırının bilançosuna ilişkin resmi açıklama beklenirken bölgede operasyon sürüyor.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler