Dünya Yatak odasını ‘webcam’den izledi

Yatak odasını ‘webcam’den izledi

26.05.2014 - 12:31 | Son Güncellenme:

ABD’de hackerların yeni tuzak aracı bilgisayarlardaki webcamlar... Yüzlerce genç kadının mağdur olduğu korkunç olay Bayan Amerika seçilen Cassidy Wolf’un da başına geldi. Cassidy Wolf kendine ait çıplak görüntülerle karşılaşınca şoke oldu.

Yatak odasını ‘webcam’den izledi

Genç Güzellik Kraliçesi bilgisayarına gelen bir maili açtığında hayatının şokunu yaşadı. Çünkü mailde kendisine ait seks görüntüleri vardı. Üstelik görüntüler kendi yatak odasında çekilmişti.

Haberin Devamı

FBI ile polisin ortak çalışması sonucu genç kızı ared James Abrahams isimli hackerın tam bir yıl boyunca yatak odasından görüntülediği ortaya çıktı. Daha da şaşırtıcı olan Cassidy Wolf’u bir yıl boyunca görüntüleyen kişinin genç kızın okul arkadaşı olması.

Genç kızın bilgisayarını hackleyen James Abrahams, Cassidy Wolf’a ait bir sürü çıplak fotoğrafla birlikte 5 dakikalık bir seks videosunu da ele geçirdi.

ABD’de yaklaşık 100- 150 kadının bilgisayarına sızarak webcamlerinden onları izleyen Jared James Abrahams 18 ay hapisle cezalandırıldı. Ülke genelinde düzenlenen operasyonlarda ise aynı suçtan sadece bu yıl 90 kişi tutuklandı.

Kurban durumundaki 19 yaşındaki Güzellik Kraliçesi Cassidy Wolf ise şimdi düzenlediği konferanslarla geç kızların aynı şeyi yaşamamaları için kendi deneyimini onlara anlatıyor ve gerekli önlemler için uyarıyor.