Geri Dön
'Duraktan durağa 5 soru' videosu yüzümüzü güldürdü

'Duraktan durağa 5 soru' videosu yüzümüzü güldürdü

Berk Keklik adlı genç bir sosyal medya fenomeni, giyinmiş kuşanmış, hazırlık yapmış, tüm yolcuların interaktif cevap verebileceği ortam olduğunu ön görmüş ve şansını denemiş. Ve basmış kayıt tuşuna... İşte karşınızda eğlenceli birkaç dakika!

Nesrin Çiçek
Nesrin Çiçek

'Duraktan durağa 5 soru' videosunu izlemişsinizdir mutlaka... Son zamanlarda viral olan ve son derece içimizi ısıtan, yüzümüzde bir gülümseme oturtan bir çekim olmuş Berk Keklik adlı genç bir sosyal medya fenomeni giyinmiş kuşanmış, hazırlık yapmış, tüm yolcuların interaktif cevap verebileceği ortam olduğunu ön görmüş ve şansını denemiş. Ve basmış kayıt tuşuna... İşte karşınızda eğlenceli birkaç dakika!

Haberin Devamı

Acilen bir programa dönüştürülmeli

Düşüncene sağlık papyonlu genç... Metro yolculukları kısa olduğu kadar sıkıcıdır. Genellikle yer tartışmalarının yapıldığı gergin yolculuğa kendince renk katmış. Gülümsetmiş, eğlendirmiş hafızaları çalıştırmış. Acilen bir program haline çevirilmeli, ödül olarak örneğin 100, 200.. TL’lik İstanbul kart hediye edilmeli. Yarışmaya katılmak isteyen bir yolcu yeterli, her durakta bir yolcu. Sunucusu belli düşünmeye bile gerek yok.

Hiçbir cevap alamayabilirdi

Toplu taşımalarda yaşanan taciz, gerginlik, tartışma, kavga ortamlarımlarından uzaklaşmak için ne gerekiyorsa yapılmalı. Gençlerin amaçsız video çekmelerinden ziyade sosyal olaylara eğildikleri paylaşımlar yapmasını daha olumlu buluyorum.

Haberin Devamı

Duraktan durağa

Berk Keklik (@uberkuloz)'in paylaştığı bir gönderi ()

Berk Keklik'in medeni cesareti de ayakta alkışı hak ediyor. Düşünsenize sorduğu hiç bir soruya cevap alamayabilirdi. Onu da giyim kuşanına bağlıyorum. "Size saygı duyuyorum" mesajı verilmiş, bir smokin giyilmiş. O yolculukta kendimi düşünüyorum eve gidince anlatabileceğim bir anım olurdu. Devamını bekliyoruz papyonlu genç!

Benzer İçerikler