Geri Dön
Ed Sheeran'ın psikolojik sorun yaşayacağını tahmin edemezdik

Ed Sheeran'ın psikolojik sorun yaşayacağını tahmin edemezdik

Ed Sheeran son yılların şüphesiz en başarılı isimlerinden. 2017'nin başında bir 'Shape of You' dedi, neredeyse 3 sene olacak hala her yerde çalıyor. 'Hobbit'in müziklerini yapması da onu ayrı bir yere koydu. Tüm bu başarısına rağmen hiçbir zaman göz önünde olmadı. 2018'deki evliliği bile sessiz sedasızdı. O nedenle 'kalabalık' sebepli bir psikolojik sorun yaşayacağını tahmin bile edemezdik.

Tosun Paşa
Tosun Paşa

Naif insan Ed Sheeran

Ed Sheeran'ın temiz yüzlü, havuç kafalı masum imajına bakınca direkt olumlu bir ön yargı oluşuyor insanda. Naif, hassas bir adam olduğu izlenimi veriyor. Öyle belli ki göründüğü gibi de bir insan.

Alışamadı

Ed Sheeran 20 yaşından beri ünlüler dünyasında. Açıklamasında "Sekiz yıldır bu sektördeyim. Kulağa biraz ironik gelse de, çevremde kalabalık olmasından hoşlanmıyorum. İnsanlarla konuşmamda bir sıkıntı yok ama üzerimde toplanan bakışlar ve fotoğraflarımın çekilmesi bana garip hissettiriyor” diyor.

Sheeran tüm dünyanın dinlediği şarkılar yapmasına rağmen hiçbir zaman popstar edalarında dolaşmadı. Belki tabiri caizse 'inek' tipli olmasından, yani aşırı yakışıklı olmamasından ötürü, belki de naif bir insan olmasından ötürü kimse de onun uğruna "Eeeeeed" diye ölmedi zaten. Buna rağmen yine de şöhret sebepli ilgiye alışamadığını görüyoruz.

"İstersen biraz uzaklaş" diyeceğiz ama...

Ed Sheeran şu anda etrafındaki kalabalıktan ötürü kaygı bozukluğu yaşıyor. Bu sebeple de arkadaş sayısını 4'e düşürmüş. Belki biraz uzaklaşması ona iyi gelir diyeceğiz fakat Ed Sheeran zaten olabildiğince uzak duruyor.

Adını bile konserden konsere, single'dan single'a, klipten klibe duyuyoruz. Belki de yakın zamanda gözlerden tamamen uzaklaşıp konsere, albüme, single'a bile ara verecek.

'Tükenmişlik sendromu' gibi içi boşaltılan bir durum söz konusu değil, fakat deşarj olması gerekiyor gibi görünüyor. Bari aynı zamanda yakın arkadaşı olan koruması Kevin da onunla olsa...

Ed Sheeran'ın hem yakın arkadaşı hem de koruması: Güvenlik Kev

Benzer İçerikler