Ege 19 Mayıs festivali

19 Mayıs festivali

08.05.2017 - 03:58 | Son Güncellenme:

İzmir Büyükşehir, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı haftasında ‘İzmir Gençlik Festivali’ düzenleyecek. Manga, Şebnem Ferah, Mor ve Ötesi sahneye çıkacak

19 Mayıs festivali

Ulusal bayramlarda ayrı bir heyecanın yaşandığı İzmir, 19 Mayıs’ı da anlamlı etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor.
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 18-19-20 Mayıs günlerinde İzmir Gençlik Festivali düzenleyecek. Festivalin merkezi ise İnciraltı Kent Ormanı olacak.

Haberin Devamı

Gençler her gün birbirinden renkli etkinlik ve eğlencelerin düzenleneceği Kent Ormanı’nda festival süresince çadır kurarak konaklayabilecek. Manga, Şebnem Ferah, Mor ve Ötesi gibi sevilen sanatçı ve grupların yanı sıra, üç gün boyunca onlarca genç müzik grubu sahne alacak.

Gençlerin büyük ilgi göstermesi beklenen üç günlük festival programı şöyle: İlk gün (18 Mayıs) İnciraltı Kent Ormanı’nda sabahtan itibaren çadırlar kurulacak, gün boyu spor etkinlikleri (sabah sporu-sokak basketbolu-zumba) yapılacak. Saat 16.00’dan itibaren konser programları başlayacak.

Çeşitli gruplar sahne alacak. Saat 21.00’de ise Manga grubu gençlerle buluşacak.

Renkli etkinlikler

İKİNCİ gün etkinliklerinin ardından saat 15.00’te konser programı başlıyor. 21.00’de Şebnem Ferah konseri var, ardından gençler, İnciraltı Kent Ormanı’na gidecek. Son gün 16.00’da, genç müzik grupları sahne alacak. Saatler 21.00’i gösterdiğinde ise sahne sırası Mor ve Ötesi grubunda olacak. Festivale katılım için, 18-30 yaş arası üniversite öğrencileri başvuru yapabilecek.