Ege ‘3. lig için göreve geldik’

‘3. lig için göreve geldik’

02.08.2021 - 00:50 | Son Güncellenme:

İzmir’in Bölgesel Amatör Lig temsilcisi İzmirspor’da Başkan Nedim Topaloğlu, hedeflerinin kesinlikle profesyonel lig olduğunu söyledi. Altyapı ve tesis çalışmalarıyla beraber voleybol branşını da benimsediklerinin altını çizdi

‘3. lig için göreve geldik’

Berke Mankır Milliyet - İzmir’in Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden köklü temsilcisi İzmirspor’un Başkanı Nedim Topaloğlu, bu sezon hedeflerinin 3. Lig olduğunu aktardı. Başkan Topaloğlu, altyapı ve tesis çalışmalarının hızla sürdüğünü ifade etti. İzmirspor’un 2010 yılından bu yana Bölgesel Amatör Lig’de olduğunu hatırlatan Topaloğlu, “2013-2014 sezonunda finale kadar yükselip profesyonel ligi penaltı atışları sonucu kaçırarak 3. Lig hayalimizi ertelemiştik. O dönemde ben başkan vekilliği görevini üstlenmiştim.

Haberin Devamı

Daha sonra İzmirspor, Süper Amatör Lig’e kadar düşse de BAL’a geri dönmesini bildi. Bu sezon da kesinlikle tek düşüncemiz 3. Lig. Güçlü bir yönetim kurduğumuza inanıyoruz. Bu işi başaracak güçteyiz” şeklinde konuştu. “Bu sezon 3. Lig’e geçersek 2. Lig’e yükselmek daha kolay olacaktır” diyen Topaloğlu, “Bölgesel liglerin diğer liglere oranla daha zorlu bir arena olduğunu kabul etmek gerek. BAL’da bir oyuncu bir takım ile tek sezon için anlaşır. İki maç oynayıp üçüncü maç oynamak istemezse bir yaptırım yapamıyoruz. Yani işleyiş tamamen iyi niyetli ilişkiler temelinde ilerliyor” diye konuştu.