Ege 32 yıldır Türkiye için çalışıyor

32 yıldır Türkiye için çalışıyor

11.05.2022 - 00:05 | Son Güncellenme:

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Başkanı Bilal Saygılı, MÜSİAD’ın 32’nci kuruluş yıl dönümünü kutladı.

32 yıldır Türkiye için çalışıyor

“9 Mayıs 1990 tarihinde İstanbul’da 12 güzel insan tarafından kurulan MÜSİAD’ımızın kuruluşunun 32. yıl dönümünü idrak ediyoruz” diyen Saygılı, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

Yorulmadan çalışıyoruz

“MÜSİAD, kurulduğu günden beri yılmadan ve yorulmadan, engellere aldırmadan Türkiye’nin kalkınmasında, ekonomimizin büyümesinde, ülkemizin müreffeh yarınlara ulaşmasında çok önemli katkılarda bulundu. Dürüstlüğü şiar edinen, yardımsever ve paylaşımcılığı bereketi gören bir anlayışla sadece ülkemize değil dünyaya erdemli iş insanı ve ahilik felsefemizle örnek oldu. Bugün, 12 binin üzerindeki üyesi, 60 bine yakın firması ve 2 milyon insanımıza istihdam sağlayan yapısıyla Türkiye ihracatının yüzde 20’sine imza atan bir güce yükseldik. Yurt içinde 84, yurt dışında ise 81, toplamda 164 şubeyle ülkemizde ve tüm dünyada, etkin ve yaygın büyük bir sermaye platformuna dönüştük. MÜSİAD’ımızın 32. Kuruluş Yılı Programı vesilesi ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen ‘Türkiye’nin Gücü Ödül Töreni’nde ülkemizin güçlenmesi ve büyümesi adına çalışan MÜSİAD’ımızı ve ödül alan çok değerli isimleri tebrik ediyorum.”