Ege AK Parti’de seçim zirvesi

AK Parti’de seçim zirvesi

18.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile Milletvekilleri ve il yönetimi, “yerel seçimlerde İzmir’i nasıl alırız” sorusuna cevap bulmak için basına kapalı bir toplantı yaptı, vekillerden rapor istendi

AK Parti’de seçim zirvesi



Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, partisinin İzmir milletvekilleri ve yöneticileriyle yerel seçimlerde “İzmir’i nasıl alırız” sorusunun yanıtı için biraraya geldi.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Balçova Termal Tesisleri’nde partisinin İzmir milletvekilleri, İl Başkanı ve il başkan yardımcılarıyla birlikte basına kapalı toplantı yaptı. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın programı nedeniyle geç katıldığı, İlhan İşbilen dışındaki tüm vekillerin katıldığı toplantıda Yıldırım’ın, “İzmir için çok proje yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Bu avantajı kullanmalıyız” dediği, yöneticilerden sosyoloji ve siyabet bilimi alanlarında bilim adamlarından görüş almalarını istediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Bazı ilçeler gidici
Bu ay içinde İzmir teşkilatı ile kent dışında iki günlük kamp yapacağını açıklayan Yıldırım, milletvekillerinden yerel seçimde İzmir’in nasıl kazanılacağı konusunda uzmanlık alanlarında göre bilimsel rapor hazırlamalarını istedi.
İlçe danışma kurullarını yapan partide 21 Eylül’de İl Danışma Kurulu’nun tolanması kararlaştırıldı. Teşkilat içindeki iletişimin eksikliğine dikkat çekildi ve bunun giderilmesi istendi. Bazı milletvekilleri, ilçelerdeki motivasyonsuzluktan yakındı ve bazı ilçe başkanları ile yönetimdeki bazı üyelerin değiştirilmesini istedi.