Ege AK Parti İzmir’de yönetim belirleniyor

AK Parti İzmir’de yönetim belirleniyor

24.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’na atanan Kerem Ali Sürekli, yeni yönetimini oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti İzmir’de yönetim belirleniyor

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’na atanan Kerem Ali Sürekli, yeni yönetimini oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce aktif görev almayan parti üyelerine yer vermeyi düşündüğünü belirten Sürekl, “Acele etmeden ve kişiler arasında ayrım gözetmeden, partimize en çok katkıyı verecek arkadaşlarımızla yola çıkacağız. Yönetim kurulu listemizde, toplumun her kesimini kucaklayan, sevilen ve liyakat sahibi isimler yer alacak” dedi.
AK Parti Genel Merkezi’nin düzenlediği, 26 Nisan Cuma günü başlayacak Ankara Kızılcahamam kampından döndükten sonra yönetimin netleşeceğini dile getiren Sürekli, “Geçmiş dönemlerde il ve ilçe yönetimlerinde görev alıp emek veren arkadaşlarımıza da görev vermeyi düşünüyoruz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda 2023 ve 2024 yılında yapılacak seçimlere şimdiden hazırlanacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Zeybekci’den ziyaret

Yerel seçimlerde AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Nihat Zeybekci, yeni atanan AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’yi ziyaret etti. “İzmir’de gönüllere girdik ama sandıklara girmekte zorlandık” diyen Zeybekci, “Mazeret yok, hedef 2023-2024. Kimse dışarıda kalmayacak. Hepbirlikte çalışacağız” ifadelerini kullandı.