Ege Altınkent ödülü

Altınkent ödülü

23.06.2021 - 00:15 | Son Güncellenme:

Ülkemizin şehircilik alanında marka yarışmalarından Golden City Awards’ın birincisi, 30 büyükşehir belediyesi arasından Muğla oldu

Altınkent ödülü

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Golden City Awards 2020 yarışmasında, halk oylaması ve bilim kurulunun oylarıyla, “Altınkent” ödülü temasında birinci oldu. 30 büyükşehir belediyesinin katıldığı yarışmada finale Muğla Büyükşehir’in yanı sıra Antalya, Aydın, Ankara ve Manisa Büyükşehir Belediyesi de kalmıştı. Birincilik ödülü Uluslararası Altın Kentler Derneği Başkanı Cenap Tuncer tarafından Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e takdim edildi.
En başarılı büyükşehir seçilmelerinin kendileri ve Muğla için bir gurur olduğunu söyleyen Başkan Dr. Osman Gürün, “Bu ödülü tüm büyükşehir ailemiz adına alıyorum. Biz büyük bir aile olarak hep birlikte halkımıza hizmet ediyoruz. Onların bir teşekkürü, sağolun demesi bizler için yeterli. Bu tür ödüller yapılan işlerin halk tarafından nasıl değerlendirildiğini gösteriyor. Büyükşehir ailemizin tüm fertlerini bu ödül için kutluyorum. Muğla’mız her zaman birinciliklere ve hizmetin en iyisine layık” dedi.