Ege Altınordu’ya Özkan’dan moral yemegi

Altınordu’ya Özkan’dan moral yemegi

12.11.2017 - 01:54 | Son Güncellenme:

TFF 1. Lig’de son 4 maçında 2 beraberlik, 2 yenilgi alarak düşüşe geçen Altınordu’da, Başkan Mehmet Seyit Özkan takıma yemek verip moral aşıladı, “Çıkışa geçeceğiz” dedi

Altınordu’ya Özkan’dan moral yemegi

Milli maç nedeniyle lige verilen arada toparlanmayı hedefleyen Altınordulu futbolcular, önceki gün Forum Bornova’daki gezinin ardından Kordon’da bir restoranda akşam yemeği yedi. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu’nun da katıldığı gecede neşeli tavırlarıyla dikkat çeken Başkan Mehmet Seyit Özkan, “Moralinizi bozmayın, çıkışa geçeceğinize inanıyorum” diyerek futbolculara moral verdi.

Haberin Devamı

‘Size güvenim tam’

Altınordu’nun sadece hafta sonu alınan sonuçlara bağlı bir organizasyon olmadığını vurgulayan Özkan, “Siz sadece hedefinize odaklanın. Mutlaka çıkışı yakalayacaksınız. Zamanla genç oyuncularımız da tecrübe kazanacak. Bu ligde nasıl oynanması gerektiğini öğrenecekler ve daha iyi konuma geleceğiz. Size güvenim tam. Son olarak Denizlispor deplasmanında 8 pozisyona girdiniz. Elbette bu pozisyonlar golle sonuçlanacak” diye konuştu. İzmir ekibi, bugün Metin Oktay Tesisleri’nde 15.30’da Teleset Mobilya Akhisarspor’la bir hazırlık maçı yapacak.