Ege Aman dikkat Manisaspor!

Aman dikkat Manisaspor!

05.04.2017 - 03:24 | Son Güncellenme:

Fatih Tanfer, Mehmet Demirtaş, Bülent Buda ve İsmail Özelçinler günün spor olaylarını değerlendirdi

Aman dikkat Manisaspor

Fatih Tanfer: Sivasspor karşısında mücadele etti. Ancak başaramadı. Orta alanda Savaş, Metin ve Umut büyük düşüş yaşıyor. Takımın topla oynama becerisi yoktu. Riske girmediler. Sadece al ve ver ile rakip kalede etkili olamazsın.Sivas’ın kanat bindirmelerine dikkat edip daha tedbirli olmalıydı. Yenilen 2 golde kanatlardan geliştirilen ataklardan oldu. Mağlubiyeti kabul etmeyen bir görüntüsü vardı.

Haberin Devamı

Zorlu virajda

Manisaspor bu hafta çok önemli bir maça çıkıyor. Kendisi gibi 24 puanlı Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak. Bilmem maçın önemini anlatmaya gerek var mı? Ama bildiğim tek şey var oda tüm Manisa’nın bu maçta tek yürek olmasıdır.

Bülent Buda: Asla vazgeçmek yok. Bu takım bu ligde tutunacak. Zor günlerin üstesinden gelecek kalitede. kötümserliğe yer yok. Mersin maçı final gibi olacak. Bu takım bu ligin en dürüst ve iyi topunu oynuyor. Yaptığı işe saygılı. Onlarda kişilikleri ile saygıyı hakediyor.

Mehmet Demirtaş: Son iki haftada Manisaspor güçlü rakipleriyle boğuştu. Kalan 8 haftada her şey daha hafiflemişken Manisaspor silkelenecektir. Kadro yapısıyla bu ligde kalmalıdır. Önlerinde zorlu bir Mersin İdman Yurdu maçının önemi şimdi ikiye katlandı. Tarzanların bu saaten sonra kayıplara tahamülü yok.