Ege Annesini kaplıcaya götürmek istemiş

Annesini kaplıcaya götürmek istemiş

31.12.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

İzmir-Aydın Otoyolu’nda, bariyere çarpıp alev alan otomobilde feci şekilde can veren Halk Bank Ege Bölge Müdürlüğü avukatı Rahim Şenyüz’ün, Denizli’de duruşmaya gittiği, birlikte yaşamını yitirdiği annesi Fatma Şenyüz’ü de kaplıcalardan yararlanması için yanında götürdüğü öğrenildi.

Annesini kaplıcaya götürmek istemiş

Şenyüz için, Bayraklı’daki İzmir Adliyesi’nde tören düzenlendi. Cumhuriyet Başsavcısı Emin Özler, adliye çalışanları ve meslektaşları katıldı. Törenin ardından Şenyüz ile annesi Fatma Şenyüz’ün cenazeleri, Güzelbahçe’ye götürüldü. Anne-oğulun cenazeleri, Güzelbahçe Merkez Camii’nde ikindi vakti kılınan cenaze namazlarının ardından Güzelbahçe Mezarlığı’nda yan yana toprağa verildi.

Konak’ta zabıtadan yeni yıl operasyonu

Konak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yeni yılda trafiğin yoğunlaşacağı Alsancak’ta korsan otoparkçı, dilenci ve seyyarlara yönelik operasyon düzenledi. Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Huzur Timleri de destek verdi. 25 dilenci ve 25 korsan otoparkçı hakkında tutanak tutuldu, cezai işlem gerçekleştirildi. Dilencilere kişi başına 72 TL, korsan otoparkçılara ise 69 TL para cezası kesildi. Gaziosmanpaşa ve Mimar Kemalettin’de de dokuz seyyar satıcıya 72’şer lira ceza uygulandı, arabaları, tezgahları ve tartılarına el konuldu.

Bayraklı’da sokak pazarı kalmayacak
Bayraklı Belediyesi, 19 ayda Yeni Girne, 75. Yıl, Yamanlar ve Çamkıran pazaryerlerini revize etti, Gümüşpala ve Alparslan mahallelerine yeni pazarlar kurdu. 2011’de dört pazaryerinin daha kapalı hale getirileceği bildirildi. Başkan Hasan Karabağ, “Özkanlar, Osmangazi, Nafiz Gürman ve Çay Mahallesi pazaryerlerini modernize edeceğiz. Hem pazarcıları hem de alışveriş yapan vatandaşlarımızı düşünüyoruz” dedi. Temeli atılan Alparslan Kapalı Pazaryeri’nde sona gelindiğini de kaydeden Karabağ, “Çevre düzenlemesi ve kura çekimleri tamamlandıktan sonra burayı hizmete açacağız” diye konuştu.