Ege Apollon kızları EFES’İ BASTI

Apollon kızları EFES’İ BASTI

21.05.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Miss Apollon Güzellik Yarışması için gelen genç kızlar, Efes Antik Kenti’ni, Meryemana Evi’ni gezip, yarışma öncesi stres attı

Apollon kızları EFES’İ BASTI

23 güzel yarışıyor

DİDİM’DE bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Miss Apollon Güzelik Yarışması’na öncesinde 7 ülkeden toplam 23 güzel, Efes, Meryemana ve Aqua Fantasy’i gezip, stres attı. Rusya, Ukrayna, Gürcistan, Ermenistan, Beyaz Rusya, Tataristan ve Letonya’dan katılan 23 güzel ilk olarak Meryemana Evi’nde mum yakıp dua etti.

Kütüphane önünde poz

Güzeller, daha sonra Efes Antik Kenti’ne geçti. Tarihi kente hayran kalan güzeller, bol bol fotoğraf çekti. Celsus Kütüphanesi önünde günün anısına birlikte hatıra fotoğrafı da çektiren güzellerin son olarak Aqua Fantasy’de eğlendi.

Haberin Devamı



Burçin mankenler kraliçeliğine aday

ÇEKİMLERİ İzmir’de süren Cennetin Sırları isimli dizi filmin Defne’si Burçin Bilim, 22-29 Mayıs tarihleri arasında Bodrum Holiday Resort otelinde yapılacak olan 23’ncü Miss Model of Turkey (23’ncü Türkiye Mankenler Kraliçesi) yarışmasında kraliçe olmak için yarışacak. Ölçülerinin yarışma için ideal olduğunu belirten Burçin, kalan süreyi içinde iyi hazırlanacağını ve çok iddialı olduğunu belirtti.


Şirketler kürek çekerek yarışacak

DÜNYADA giderek ilgi çeken Dragon kürek yarışları, Adana’dan sonra İzmir’e uğruyor. Dragon Festival, 21 ve 22 Mayıs’ta Bostanlı sahilinde yapılacak. Yarışa, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Valilik takımları başta olmak üzere Petkim, Özgörkey, Winsa, İzmir Liman Başkanlığı, Schnider Elektrik, Egepen, Arkas, DYO, İnci Holding, TDM Detel, Mambo Beach Club, Akdeniz Kimya, Nemport, Klemsan, Kerim Çelik firmalarından ekipler katılacak. Festivali insan kaynakları yönetimi açısından, personele motivasyon ve beraberlik ruhunu vermeyi amaçlıyor.