Ege Arkasspor’da büyük sevinç

Arkasspor’da büyük sevinç

24.11.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

SGK deplasmanından zor da olsa 3-2’lik galibiyetle dönen Arkasspor, namağlup unvanının sürdürerek zirvedeki yerini korudu.

Arkasspor’da büyük sevinç

Genel Koordinatör Yaşar Ergün, uzun maraton içinde zaman zaman kötü oynama haklarının olduğunu belirterek, “İyi günümüz olmamasına rağmen 3-2 kazandık. Hala namağlubuz ve puan farkıyla lideriz” dedi. Duerden’in, Fenerbahçe randevusuna yetişeceği açıklandı.

Haberin Devamı

Gelişim Koleji tam gaz gidiyor
Pertevniyal’i 84-79 mağlup ederek dördüncü galibiyetini alan Gelişim Koleji, çıkışını sürdürüyor. Kritik maçı zor da olsa kazandıklarını belirten Genel Menajer Namık Yazlar, “Oyunun son bölümünde biraz zorlandık. Bu konuda özellikle stres faktörü de oyuncuları etkiledi. Yine de kazandığımız için memnunuz. Zorlu İTÜ deplasmanını düşünüyoruz” dedi.

Pınar KSK’de Brown sorunu
Deplasmanda Galatasaray Cafe Crown’a 71-55 mağlup olan Pınar Karşıyaka’da Gerald Brown sorunu yaşanıyor. Özel sorunları nedeniyle ülkesine giden Brown henüz dönmedi. ABD’li oyuncunun maça yetişememesi yüzünden zor durumda kalan yeşil-kırmızılıların sürenin daha da uzaması halinde yeni bir oyuncu aramaya başlayacağı ifade edildi.