Ege ‘Aşamayacağımız problem yok’

‘Aşamayacağımız problem yok’

23.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, önceki dönem belde belediye başkanlarıyla bir araya geldi, “Birlik olursak çözemeyeceğimiz sorun, yapamayacağımız iş yok” dedi

‘Aşamayacağımız problem yok’

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ‘Dünden Bugüne Yol Arkadaşlarımızla İstişare ve Değerlendirme Toplantıları’ kapsamında önceki dönem belde belediye başkanlarıyla bir araya geldi. İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı’nın da katıldığı buluşmada, birlik ve beraberlik mesajları verildi. Başkanların görüş ve önerilerini dinleyen Sürekli, “AK Parti’de siyaset anlayışının öznesi millettir. Başarı sırrı ise liderinin izinde dünden bugüne büyüyen ve güçlenen kadrolarıdır. İzmir İl Teşkilatı olarak bu köprüyü kurduğumuzu düşünüyorum. Her vefa toplantımızda ‘Anca beraber, kanca beraberiz‘ diyebiliyorsak yapılamayacak iş, çözülemeyecek sorun yoktur” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan bağlılıklarını ve İzmir İl Başkanlığı’nın bu dönem başlattığı vefa buluşmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren başkanlara teşekkür eden Sürekli, “Nasıl AK Partisiz bir Türkiye düşünülemezse, sizlersiz bir AK Parti de düşünülemez. İlmek ilmek örülen 20 yılda hepimizin emeği var. Bu ülke ve şehir için yapılan her eserde, her hizmette sizlerin de izi var. Hedefimiz, 2023 ve 2024 seçimleri. Önce Cumhurbaşkanımızı yeniden ve çok daha güçlü bir şekilde sandıktan çıkaracak, sonra birçok noktada yerel hizmetten mahrum kalan İzmirimize nefes aldıracağız. Bunları, tek yürekte birleştirebildiğimiz inanç ve kararlılığımızla yapacağız” diye konuştu.
İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı da, “Kimse, kendi evine gitmek, sahip çıkmak ve güç kazandırmak için davet beklemez. Sadece partimizin değil, ülkemizin de en kıymetli birikimi, en önemli tecrübesi, paha biçilmezi işte buradadır” ifadesini kullandı. Çankırı, sözlerini şöyle sürdürdü:
‘Safları sıklaştırın’
“Cumhurbaşkanımız partimizi; medeniyetimizin, tarihimizin ve ülkemizin tüm birikimini ortaya koyan bir resim olarak nitelendiriyor. Bu resimden hangi kısmı dışarıda bırakırsanız bırakın orada büyük bir eksiklik ortaya çıkar. Ve dün olduğu gibi, bugün de her zorluğu aşma ve hedeflerimize varma gücünü, kendisinin ‘safları sıklaştırın’ çağrısına kulak vererek yakalayabiliriz. Hepimizin evlatlarına, torunlarına miras bırakacağımız büyük ve güçlü bir Türkiye için birlikte mücadeleye devam.”