Ege Ayvalık’ta eğitime desteğe devam

Ayvalık’ta eğitime desteğe devam

09.03.2021 - 00:02 | Son Güncellenme:

.

Ayvalık’ta eğitime desteğe devam

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, seçim öncesi sözünü verdiği projelerinin arasında yer alan mahalleevlerini yaşama geçirmeye devam ediyor. Hamdi Bey Mahallesi’nde hazırlıkları tamamlanan dördüncü tesisi ziyaret eden Başkan Ergin, sosyal belediyecilik anlayışı gereği, olanakları sınırlı öğrencilerin ve ailelerin yanında yer aldıklarını, onlara hizmet götürdüklerini belirtti.

Haberin Devamı

Yenileri açılacak

Mahalleevleri açmaya devam edeceklerini söyleyen Ergin, “Pandemi nedeniyle açılışını ertelediğimiz mahalleevinde Ayvalık Belediyesi olarak eğitimde fırsat eşitliği yaratmak, eğitimden geri kalmamalarını sağlamak için öğrencilerimize gönüllü yurttaşlarla dayanışma içinde tabletlerini ulaştırdık. İnternet erişimini sağladık” dedi.

Önümüzdeki süreçte, müzik atölyesi, ardından sabunhane, dikiş atölyesi gibi uygulamak istedikleri projeleri ardı ardına yaşama geçireceklerini dile getiren Ergin, “Eğitim ve öğretime destek olacak etüt projelerimiz var. Daha sonra vatandaşlarımıza psikolojik danışmanlık yapacak söyleşilerimiz olacak. İyi günlerinde de kötü günlerinde de vatandaşlarımızın yanında olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.