Ege Baca görünümlü baz istasyonuna suçüstü

Baca görünümlü baz istasyonuna suçüstü

21.08.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bayraklı Belediyesi, halkın şikâyet ettiği kaçak baz istasyonlarının sökümüne devam ediyor.

Baca görünümlü baz istasyonuna suçüstü

Ekipler, Mansuroğlu Mahallesi’nde bir apartmanın çatı katında baca görünümü verilmiş iki GSM şirketine ait baz istasyonunu mühürledi. Mahalle sakinleri tarafından ilk etapta fark edilemeyen baca görünümlü baz istasyonu, Bayraklı Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü çalışanlarının gözünden kaçmadı. Yetkililer teknik elemanlar eşliğinde iki GSM şirketinin baz istasyonu ile ilgili parçalarını sökerek devre dışı bıraktı. ,

Haberin Devamı


Terziler, 21 genci eğitime gönderiyor
İzmir Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Avrupa Birliği Mesleki Eğitim Projesi ile 17- 30 yaş arası 21 genci Avrupa’ya Moda Okullarında “Moda Tasarım” Eğitimi almaya gönderecek. 15 Ekim’de başlayacak proje ile istekli gençler Almanya, İngiltere ve İtalya’da moda okullarında 10 Haftalık “Bilgisayar Destekli Moda Tasarım” eğitimi alacaklar. Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mevlüt Turun, yurt dışına eğitime gideceklerin giderlerinin oda tarafından karşılanacağını söyledi.


Foça Belediyesi’nin araç parkı güçlendi
Foça Belediyesi araç parkını güçlendirdi. Yeni alınan araçlar Demokrasi Meydanı’nda sergilendi. Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, daha çok ve kaliteli hizmet üretilmesi amacıyla yeni araçlar aldıklarını belirtti. İlk planda 7 aracı bünyelerine kattıklarını, 3 aracın ise alım aşamasında olduğunu kaydeden Demirağ, “Yedi aracımız şu anda temin edilmiş durumdadır. Bunlardan iki tanesi çöp kamyonu, iki tanesi süpürme aracı, bir tanesi kepçe, bir tanesi zabıta aracı, bir tanesi 16 kişilik minibüs. Süpürme aracı, kepçe ve çöp kamyonunu Yenifoça’ya, zabıta aracını Bağarası ve Gerenköy’e tahsis ettik” dedi.
Seyfi GÜL Foça DHA