Ege Bakan Soylu’dan Manisa’ya teşekkür

Bakan Soylu’dan Manisa’ya teşekkür

10.11.2021 - 00:06 | Son Güncellenme:

Batı Karadeniz’de meydana gelen sel afetinde yaraların sarılması için hızla harekete geçen ve afet bölgesinde canla başla çalışan Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerine; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzasıyla teşekkür belgesi gönderildi.

Bakan Soylu’dan Manisa’ya teşekkür

Belgede Soylu’nun şu ifadeleri yer aldı: “Batı Karadeniz’de meydana gelen sel afetinden sonra devlet-millet dayanışmasının en güzel örneğini sergileyerek yaraların el birliğiyle sarılması için bölgede fedakârca yürüttüğünüz çalışmalarla, afetzede vatandaşlarımıza sunduğunuz maddi-manevi destekle “Ben de varım!” dediğiniz için sonsuz teşekkürlerimle…”

Haberin Devamı

‘Dik duruşunuza ihtiyaç var’

Düzenlenen törenle teşekkür belgelerini personele takdim eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, “Yurdun dört bir yanında meydana gelen her türlü afet durumunda Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler hızla olay yerine ulaşarak çalışmalara destek veriyor. Hepinize yapmış olduğunuz işin özü nedeniyle çok çok teşekkür ediyoruz. İnşallah ihtiyacımız olmaz diyoruz ama ihtiyacımız olduğunda da sizin gibi dik duran arkadaşlarımıza çok ihtiyacımız var. Zor günde her zaman yanımızdasınız. Çok sağ olun, var olun!” dedi.