Ege Bayraklı’da 7’den 77’ye dört mevsim spor

Bayraklı’da 7’den 77’ye dört mevsim spor

01.04.2018 - 23:34 | Son Güncellenme:

Bayraklı Belediyesi ilçede 7’den 77’ye herkesi sporla buluşturmaya devam ediyor. Spor İşleri Müdürlüğü’nün “Herkese spor yaptırıyoruz” projesi kapsamında her yaş kesimine yönelik 15 branşta açılan kurslar yoğun şekilde ilgi görüyor

Bayraklı’da 7’den 77’ye dört mevsim spor

Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün “Herkese spor yaptırıyoruz” projesi kapsamında açtığı kurslar yılın 12 ayı geniş katılımlarla gerçekleşiyor. Aktiviteler 15 branşta binlerce sporcuyu belediyenin spor tesisleri ve salonlarında bir araya getiriyor.

Haberin Devamı

Sağlıklı bir yaşam

Aerobik, bale, basketbol, bokwa, futbol, jimnastik, limbering, masa tenisi, pilates, tekvando, voleybol, yoga, yüzme, zumba ve zumba kids gibi kurslar her yaş grubundan vatandaşa spor yapma imkanı tanıyor. Kurslardan bu yıl 5 bin 348 kişi faydalanırken birçok vatandaş, bu sayede sağlıklı yaşamın da kapılarını aralıyor. Sporcular branşlarına göre Bayraklı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu, 75. Yıl Kültür Merkezi Spor Salonu, İhsan Alyanak Kültür Merkezi Spor Salonu, Onur Mahallesi Amfi Tiyatro Kültür Merkezi Spor Salonu, Şehit Ümit Boz Tesisleri ve Mansuroğlu halı sahasından faydalanıyor.

Tam destek

Spora yapılan yatırımlarla gelen başarılardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Her yıl binlerce kişiye yaz kış demeden birçok branşta spor yaptırıyoruz. İlçemize çok sayıda spor tesisi kazandırdık. Yetişkinlere, çocuklara, gençlere yönelik düzenlenen kurslarımızda binlerce sporcu modern tesislerde konusunda uzman eğitmenler tarafından eğitim görüyor. Spora ve sporcuya elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.