Ege Bekilli’ye nefes olacak proje

Bekilli’ye nefes olacak proje

13.08.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Bekilli ilçesinde yer alan 46.600 m2’lik ormanlık alanı vatandaşların nefes alacağı mesirelik olarak düzenlemek için işbirliği protokolü imzaladı.

Bekilli’ye nefes olacak proje

Yeni Mahallede bulunan ormanlık alanda yapılacak mesirelik alanın yapımını içeren işbirliği protokolüne Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban ile imza atan Büyükşehir Başkanı Osman Zolan, “Bekillili vatandaşların uzun süredir arzu ettiği bir projeyi hayata geçirmek için çalıştık. Hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri birer birer yerine getiriyoruz. Bekillimizin güzelliğine güzellik katıyoruz. En yakın zamanda ihalesini yapıp, yapımına başlayacağız. Ormanlık alan içerisinde güzel bir mesirelik alanı, millet bahçemizi, güzel bir mekanı inşallah vatandaşlarımıza kazandıracağız” dedi.
‘İhtiyacımız vardı’
İlçenin bu tip bir projeye ihtiyacı olduğunu dile getiren Çoban ise, “Halkımızın kendi ilçesinde vakit geçirebileceği, aileleri ile hafta sonlarını değerlendirebileceği ortamı vatandaşlarımıza sunacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a Bekilli olarak çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.