Ege Biletler kesildi

Biletler kesildi

05.01.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

Bucaspor Bülent Uygun’un ısrarıyla aldığı, ancak yeterince yararlanamadığı Dahmane ile sözleşmeyi feshetme konusunda anlaştı. Dady‘le görüşmeler sürüyor

Biletler kesildi

Bucaspor yönetimi, yaz transfer döneminin son gününde Bülent Uygun’un ısrarıyla alınan, ancak yeterince yararlanılamayan Cezayir asıllı Fransız futbolcu Muhammed Dahmane’la sözleşmeyi feshetme konusunda anlaştı. Basın Sözcüsü Timur Yaykıran, İzmir’e gelen Dahmane’ın 48 bin euro tutarındaki alacağının bir kısmını ödeyerek yolları ayıracaklarını açıkladı. Fenerbahçe’ye 5-2 kaybedilen lig maçı sonrası Samet Aybaba tarafından kadro dışı bırakılan Dahmane’ın, Belçika ekibi Standart Liege’le anlaştığı öğrenildi.

Buca’nın gündeminde Cenk ve Yusuf yok
Dady’nin sözleşmesini feshetmek için görüşmeleri sürdürdüklerini belirten Yaykıran, “O konuyu da kısa sürede çözeceğiz. Başkanımız Şeref Üstündağ, Mehmet Batdal’ın geri dönmesi konusunda Galatasaray Başkanı Adnan Polat’la görüşecek. Samsunlu Cenk İşler ve Beşiktaşlı Yusuf’la ilgili bir çalışmamız yok. Brezilyalı bir santrfor bugün Antalya kampına denenmek üzere gelecek” dedi. Gaziantepli Beto ve Zurita’nın transferlerinin ise peşinatın ödenmesine bağlı olduğu öğrenildi.